Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Geïsoleerde gevelbekleding. Een fraai, lichtgrijs blokmotief

Geïsoleerde gevelbekleding. Een fraai, lichtgrijs blokmotief

In een tijdsbestek van circa drie maanden werd het totale bedrijfspand van Babypark Amersfoort bekleed met geïsoleerde Carrier sandwichpanelen met daar overheen een fraai grijs blokprofiel. “Deze zijn volledig in eigen beheer ontwikkeld”, vertelt Marcel Kampert, bedrijfsleider van Hardeman Isolatie. “De naadloze aansluiting tussen de panelen zorgt voor een mooi, strak geheel.”

De naam doet vermoeden dat Hardeman Isolatie alleen is gespecialiseerd in isolatiewerken. Toch richt het bedrijf zich al zo’n twintig jaar op geïsoleerde dak- en gevelbekleding. Het bedrijf heeft haar roots in isolatiewerken voor stallen. “We houden ons nu bezig met zichtwerk”, vertelt Kampert. “Dat vinden eigenlijk al onze mensen aantrekkelijk. Het merendeel van onze medewerkers is al meer dan tien jaar bij ons in dienst en kent het klappen van de zweep. Ze zijn graag buiten, op elkaar ingespeeld en zien hoe gebouwen door hun werkzaamheden mooi strak worden.”

Een uitdaging bij Babypark Amersfoort was de lengte van de grijze blokprofielen. “Deze waren zestien meter hoog en moesten hierdoor in twee lengtes gemonteerd worden”, vertelt Kampert. “Maar onze mensen hebben de aansluiting zeer deskundig uitgevoerd. De naden zijn niet of nauwelijks zien.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details