Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Hardeman | van Harten

Hardeman | van Harten levert en monteert stalen dak- en wandbeplating voor diverse uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een kleine loods of een groot distributiecentrum, wij zijn gespecialiseerd in beide. Complete projecten worden samen met aanverwante bedrijven voor u gerealiseerd. Naast diverse bedrijfshallen in de utiliteit & industrie zijn wij ook gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties.

Schadeherstel en taxatie maken tevens onderdeel uit van onze diensten. Hardeman | van Harten is dankzij jaren ervaring een veel gevraagde partner voor bedrijven, instellingen en verzekeraars als het gaat om het inschatten van de waarde van een pand of het taxeren van schades aan (bedrijfs)panden. Verder kunnen wij als onafhankelijke adviseur de technische oplevering van uw pand begeleiden.

Betrouwbaar en klantgericht
Hardeman | van Harten is opgericht in 1995 door de huidige directie Jan Hardeman en Peter van Harten.  Wij zijn als klein bedrijf begonnen, hebben een gefundeerde ervaring opgedaan en de vakmanschap vergroot, en zijn zo uitgegroeid tot een stabiel bedrijf. Hardeman | van Harten hecht grote waarde aan duurzame relaties met de opdrachtgevers. Heldere en korte communicatielijnen, optimale kwaliteit en service en een scherpe prijs dragen hieraan bij.

Kwalitatief hoogwaardige montage
Het team bestaat uit 50 enthousiaste en vakkundige medewerkers die elke dag klaarstaan om de binnengekomen orders te realiseren. Zoals u van een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig montagebedrijf kunt verwachten, voldoet Hardeman | van Harten aan alle kwaliteitseisen zoals de VCA certificatie en het Dumebo DWS Keurmerk. Alle personeelsleden worden intern opgeleid met behulp van externe bureau’s, waaronder het gerenommeerde bedrijf Kettlitz. Wij staan dus garant voor de kwaliteit van uw dak- en wandbeplating!

Projectcoördinatie op maat, weten waar u aan toe bent!
Hardeman | van Harten is gevestigd in het Veluwse plaatsje Lunteren. Vanuit deze centrale ligging worden in heel Nederland projecten gecoördineerd. Onze deskundige projectleiders staan voor een goede relatie met de klant en staan bekend om een eerlijke en betrouwbare communicatie. Als klant wilt u weten waar u aan toe bent! Samen met u realiseren wij uw wensen. De projectleider is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de bouw. Hij houdt nauwlettend toezicht op het verloop en grijpt zonodig tijdig in.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Daken & Gevels Adres Lage Veldweg 10
6741 JL Lunteren
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)318 461551 E-mailadres [email protected] Website hardeman-vanharten.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details