Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Uw partner in tegelwerken’
“Unimar beschikt over een hecht team met ieder hun eigen specialisme. …. “

‘Uw partner in tegelwerken’

Vanaf de aanvraag en het adviestraject tot en met uitvoering en nazorg staan betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. Ongeacht of het grote of kleine tegelprojecten betreft.

Unimar is al ruim 25 jaar een gevestigde naam in de food en non-food retail, automotivebranche en utiliteitsbouw en werkt grotendeels in opdracht van vaste partners, zoals projectontwikkelaars, retailorganisaties en aannemerspartijen. “De ruimtes waarin wij onze vloertegels, wandtegels en PVC aanbrengen, worden veelal intensief gebruikt. Om de kwaliteit van het tegelwerk ook op de lange termijn te borgen, werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten”, vertelt Dennis van Doorn, die sinds 2018 samen met Seino van Brussel en Eric Sangers aan het roer staat van Unimar Tegelwerken. “Wij verwerken met hoogwaardig keramiek, marmercomposiet, natuursteen en PVC in een grote verscheidenheid aan kleuren, structuren en afmetingen, waarmee elk gewenst verband of patroon gerealiseerd kan worden.”

Betrokken en betrouwbaar

“Voor aanvang van een project adviseren wij graag over de juiste tegelkeuze en vloeropbouw”, vertelt Van Doorn. “Daarbij houden wij rekening met zowel de esthetische, isolerende als akoestische wensen en voorschriften. Op basis van de vierkante meterprijs brengen wij een offerte uit, waarna wij instaan voor de realisatie en egalisatie van de (beton of zandcement) ondervloer én een juiste verwerking van de tegelproducten. Sinds anderhalf jaar leggen wij bovendien (vloeistofdichte) PVC-vloeren. Bij de oplevering volgt altijd een onderhoud-/schoonmaakadvies, zodat gebruikers zo lang mogelijk van hun vloer of wand kunnen genieten. In geval van vragen of problemen staan wij altijd paraat. Bovendien brengen wij na de oplevering nog graag een bezoek aan de projectlocatie, om het project, de projectaanpak en het opleverresultaat met de klant te evalueren. Deze betrokkenheid en betrouwbaarheid wordt zowel door opdrachtgevers als eindgebruikers zeer op prijs gesteld.” 

De juiste tegelzetter voor ieder project

Unimar beschikt over een hecht team met ieder hun eigen specialisme. “Hierdoor kunnen we niet alleen voor iedere ruimte, maar ook voor iedere klant maatwerk leveren”, benadrukt Van Doorn. “Waar we de ene dag meer dan 500 vierkante meter realiseren in een supermarkt, leggen we een dag later max 10 vierkante meters mozaïekvloer. Een enorm contrast dat niet alleen de diversiteit van onze dienstverlening goed illustreert, maar het werk ook leuk en uitdagend houdt voor ons team.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details