Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Uitgebreide knowhow in prefab beton’
De Katwijkse Reddingsbrigade.

‘Uitgebreide knowhow in prefab beton’

“We kunnen een breed assortiment prefab betonproducten aanbieden, waaronder betonpanelen met of zonder isolatiekern, brandwanden, poeren, balken, kolommen, trappen, bordessen, galerijen, balkons en dockelementen. Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij het officiële verkoopkantoor voor Preton BVBA en leveren sindsdien zowel in Nederland als Duitsland”, vertelt Michael Noordhuis, eigenaar van Noordhuis Bouw- en Betonsystemen. “Na gunning van een opdracht verzorgen wij o.a. de engineering, transport en logistiek van de producten, die veelal hun weg vinden naar de industriebouw, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw. Wij hebben zeer korte lijnen met de fabriek, waardoor wij snel kunnen schakelen.”

Gevelwanden kantoor (silex/uitgewassen kleur zwart) in combinatie met geïsoleerde wanden bedrijfshal (glad/grijs).

Noordhuis Bouw- en Betonsystemen werkt veelal in opdracht van aannemerspartijen. “Op basis van hun offerte-aanvragen, bestekken, tekeningen en eventuele IFC-modellen inventariseren wij welke betonproducten zich lenen voor prefabricage”, aldus Noordhuis. “Vervolgens maken wij een offerte. Na akkoord verzorgen onze engineers de tekeningen van alle prefab onderdelen. Hierbij werken wij indien nodig in 3D/BIM. Uit dit bouwinformatiemodel worden uiteindelijk ook de 2D productietekeningen voor de fabriek gegenereerd.”

Snelle en economische manier van bouwen

“Wij finetunen het ruwe model van de aannemer en voegen detailleringen, maatvoeringen en bevestigingsmaterialen toe, waardoor pasklare productietekeningen ontstaan. Bovendien zoeken we actief naar optimalisaties in bijvoorbeeld (voeg)indelingen, detailleringen, diktes, et cetera, om een snelle en economische manier van bouwen mogelijk te maken én het aantal vervoersbewegingen te beperken. Wanneer wij denken dat iets goedkoper en/of slimmer kan, met dezelfde eindkwaliteit, geven wij dit absoluut aan. Dit wordt door onze opdrachtgevers zeer op prijs gesteld.”

Prefab T-elementen, zijwanden, achterwanden en schilvloer ten behoeve van dockelementen.

Uitgebreide referentielijst

“Ons meedenkend vermogen, onze flexibiliteit en onze leverbetrouwbaarheid hebben de afgelopen jaren geleid tot een mooie en zeer uitgebreide referentielijst”, benadrukt Noordhuis. “Van fabriekshallen tot stallen, gemeentewerven, kantoorgebouwen en showrooms. Bijzonder was de realisatie van een reddingspost voor de Noordwijkse Reddingsbrigade, waarvoor wij diverse betonwanden met een speciale structuur hebben geëngineerd en geleverd. In het verleden hebben wij natuurlijk meerdere mooie projecten gehad waar wij aan mochten leveren, zoals de Katwijkse Reddingsbrigade en Plopsa Indoor in Coevorden (Studio 100).”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details