Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ruimte voor zes pallets met een gewicht tot 1.000 kg

Ruimte voor zes pallets met een gewicht tot 1.000 kg

Goederenlift met zwaar vermogen

Met een oppervlakte van bijna 7 m2 en een hoogte van 2,60 m doet de goederen-/personenlift van AFL Barendrecht bijna denken aan een tiny house. De lift biedt ruimte voor zes pallets, elk met een gewicht tot 1.000 kg. Deze getallen betekenen voor AFL Barendrecht een forse capaciteitsvergroting van het interne logistieke proces.

Lödige Benelux, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, ontwerpt, produceert en monteert de goederenlift. “De productie van onze liften vindt plaats in Duitsland”, vertelt Wim Kolsters, senior sales engineer van Lödige Benelux. “Daaraan danken wij vermoedelijk de degelijke cultuur binnen ons bedrijf. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat begint al bij het eerste gesprek over de lift. We vragen door over het gebruik, de frequentie en de benodigde capaciteit van de lift. Vervolgens kunnen onze klanten rekenen op zo’n vijftig jaar ervaring om de beste lift te leveren voor hun specifieke situatie.” 

Na de levering en montage biedt Lödige Industries op maat gemaakte onderhoudsdiensten voor de liften, zodat de bedrijfsmiddelen betrouwbaar en tegen de laagst mogelijke kosten werken. In het geval van toevallige storingen zorgt een internationaal servicenetwerk voor snelle actie, ook voor apparatuur die niet door Lödige is geleverd.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details