Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Premium deurintercomsysteem voor Parkstad blok S
Het GTwin systeem is zeer krachtig, heeft de capaciteit om lange afstanden te overbruggen en kan een groot aantal aansluitingen aan.

Premium deurintercomsysteem voor Parkstad blok S

Op de plek waar de nieuwe wijk Parkstad, Feijenoord City en de Tweebosbuurt in Rotterdam Zuid elkaar snijden, staat een indrukwekkend nieuw woonblok. ‘Parkstad blok S’ bestaat uit een toren van ca. 45 meter met 14 verdiepingen en 79 appartementen, een galerij-ontsloten blok met 34 appartementen en 24 eengezinswoningen voor de sociale verhuur. In opdracht van woningcorporatie Hef Wonen, onderdeel van Vestia, heeft LEVS architecten de imposante nieuwbouw ontworpen. Remmers Bouwgroep stond in voor de bouw, terwijl KSO Installaties de elektrotechnische installaties realiseerde. Inclusief het deurintercomsysteem van Vercoma Communicatie Systemen.

KSO Installaties en Vercoma kunnen terugvallen op een lange en fijne relatie, vertelt Paula Helsloot-Mone, Teamleider Verkoop Binnendienst bij Vercoma. “Bovendien werden onze producten reeds door Ingenieursburo Linssen opgenomen in het bestek voor Parkstad blok S. Toen KSO Installaties de realisatie van de elektrotechnieken gegund kreeg, was de keuze voor Vercoma dus een logische.”

In de appartementen zorgen TEKNA-S GTwin deurvideomonitoren met hoorn voor een perfecte spreek-luisterverbinding.

Krachtig en snel

“Voor dit project hebben wij twee aanbiedingen gedaan: een systeem over IP en een premium 2-draads deurintercomsysteem”, vertelt Helsloot-Mone. “Het 2-draads GTwin systeem was reeds voorgeschreven door Ingenieursburo Linssen en KSO Installaties heeft deze aanbeveling overgenomen.” Het GTwin systeem is zeer krachtig, heeft de capaciteit om lange afstanden te overbruggen en kan een groot aantal aansluitingen aan, vertelt ze. “Bovendien is GTwin eenvoudig en snel te installeren, waarmee we tegemoetkomen aan een belangrijke wens in de markt. Last-but-not-least zijn installateur én eindgebruiker verzekerd van 5 jaar garantie.”

Perfecte spreek-luisterverbinding

“In de 45 meter hoge toren wordt het GTwin systeem gecombineerd met een code-scrollpaneel, waarin de namen en andere gegevens van bewoners eenvoudig gewijzigd kunnen worden”, aldus Helsloot-Mone. “Zónder dat de gebouwbeheerder ter plaatse hoeft te komen. In het galerijblok is gekozen voor een code-scrollpaneel inclusief aanvullende module, om de gevraagde A t/m L lettertoevoeging mogelijk te maken.” De code-scrollpanelen zijn vooraf door Vercoma geprogrammeerd en geleverd inclusief een kosteloos aansluitschema met dipswitch-instellingen voor de monitoren, voor een snelle adressering door de installateur. “In de appartementen zorgen TEKNA-S GTwin deurvideomonitoren met hoorn voor een perfecte spreek-luisterverbinding. Naar wens kan het systeem in de toekomst uitgebreid worden met opties als call forwarding naar de gratis GCall App voor smartphones.”

In navolging van Parkstad blok S mag Vercoma ook een Full-IP deurvideosysteem met cloudbased toegangscontrolesysteem leveren voor blok K3 (Imagine), in opdracht van Schipper Electrotechniek. Deze opdracht staat gepland voor later dit jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details