Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
9.000 m2 voor dakbedekking, dakterrassen en sedumbegroeiing
Nu kan met de opbouw van het nieuwe dakbedekkingssysteem worden begonnen.

9.000 m2 voor dakbedekking, dakterrassen en sedumbegroeiing

Een nieuwe dakbedekking

Een belangrijk onderdeel van de transformatie aan de Ravensteijnweg in Middelburg is de renovatie van het dak. Hiervoor verwijdert Daktechniek Allaart de Kraker eerst over circa 9.000 m2 de oude dakbedekking, bestaande uit bitumen, isolatiemateriaal en grint. Vervolgens bouwt zij de daken weer op, deels met een afwerklaag van grint en deels met een afwerklaag van sedumbegroeiing. 

“Het is een groot werk”, vertelt Kees Quist, technisch manager van Daktechniek Allaart de Kraker. “Niet zozeer door het aantal vierkante meters, maar door de uiteenlopende werkzaamheden. Het verwijderen van het bestaande dak en de opbouw van het nieuwe dak vereisen meerdere disciplines. Daarnaast leggen we de permanente valbeveiliging aan en richten we diverse dakterrassen in.”

Binnen het bedrijf opgeleid

Op dit moment heeft Daktechniek Allaart de Kraker de sloopwerkzaamheden afgerond en een bitumineuze noodlaag aangebracht. Quist: “Zo weten we zeker dat het dak tijdens de werkzaamheden waterdicht is en kan later met de opbouw van het nieuwe dakbedekkingssysteem worden begonnen. Voor onze dakdekkers is dit gesneden koek. Zij zijn binnen het bedrijf opgeleid en verstaan
hun vak.”

Thuiswedstrijd

Een bijkomend voordeel is de ligging van het project. Het bedrijfspand van Daktechniek Allaart de Kraker ligt op slechts drie kilometer afstand van de Ravensteijnweg. “We kunnen dus rustig spreken van een thuiswedstrijd. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we snel en flexibel inspelen op de situatie.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details