Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Luxe binnendeuren voor Santfort
De binnendeuren van de serie Nova zijn een mooi alternatief op stalen binnendeuren.

Luxe binnendeuren voor Santfort

Het Nederlandse familiebedrijf Svedex is expert in afgelakte binnendeuren. In de collectie vind je paneeldeuren, glasdeuren en lijndeuren in verschillende stijlen en voor ieder budget. Ook voor kozijnen en hang- en sluitwerk kun je bij Svedex terecht. Het bedrijf vertaalt al meer dan zestig jaar stijlen, smaken, wensen en trends naar binnendeuren met karakter. Voor de twee woontorens binnen Santfort leverde het bedrijf alle binnendeuren, eventueel naar wens van de kopers.

“De binnendeur is een belangrijk onderdeel van het interieur. De impact op de woning is groot. Daarom leveren wij betaalbare deuren met een luxe uitstraling”, zegt Rob van Asperen, commercieel directeur bij Svedex. Daarnaast kan de opdrachtgever bij het bedrijf terecht voor kozijnen, deurbeslag en hang- en sluitwerk. Alle deuren worden standaard afgelakt met Svedex Superlak, die krasvast en kleurecht is, waardoor hij jarenlang mooi blijft.

De Connect binnendeuren kenmerken zich door de subtiele details en modellering.

Koperskeuze

Bouwonderneming Niersman werd bij Santfort door Svedex ontzorgd door de kopersbegeleiding die het bedrijf biedt. Kopers konden tegen een geringe meerprijs kiezen voor een luxe deur in plaats van een standaard deur. “Wij waren de eerste deurenfabrikant die de aannemer digitaal ondersteunt met een koperskeuzeportaal. De koper ziet direct wat de prijs en het prijsvoordeel is, want onze prijzen zijn zeer transparant. De deuren worden aangeboden in een pakket voor de totale woning”, aldus Van Asperen. 

Bij de glasdeuren in de serie Front is het mogelijk om de deuren samen te stellen met zwarte glaslatten.

FSC-hout

Wanneer de deuren eenmaal geplaatst zijn door Svedex, hoeft er niets meer aan te gebeuren. Ze worden compleet afgelakt geleverd. “De aannemer verzorgt de sparing en wij doen de rest”, zegt Van Asperen. Daarbij wordt ook aan het milieu gedacht. In Nederland biedt het bedrijf het grootste assortiment deuren met FSC-certificaat. Ook de Superlak is milieuvriendelijk. Door de snelle uitharding verbruikt het lakken minder energie en daardoor vindt er vrijwel geen CO2-uitstoot plaats.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details