Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hoogste punt online drukkerij Simian bereikt

Hoogste punt online drukkerij Simian bereikt

Henny Huisman vierde het feest mee

Feest op de bouwplaats van online drukkerij Simian in Westerbroek. Eigenaar Wouter Haan vierde dat het hoogste punt van de nieuwbouw werd bereikt. Simian zet de nieuwe productiehal van 16.000 m2 in voor nieuwe drukpersen en afwerkmachines en het uitbreiden van het productassortiment. De oplevering van de aanbouw vindt begin 2020 plaats.

Simian, het moederbedrijf van de drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, is de enige online drukkerij in Nederland met een eigen productiefaciliteit. De drukkerij, met een netto omzet van 22,5 miljoen euro in 2018, verwerkt meer dan 1.500 opdrachten per dag voor ruim 400.000 bedrijven en consumenten in Nederland en België. De uitbreiding is een logisch antwoord op de groei van het bedrijf dat de afgelopen drie jaar van 50 naar 150 medewerkers is gegaan.

Om te vieren dat het hoogste punt van de nieuwe productiehal werd bereikt zijn er drie pizzabakkers naar de bouwlocatie gekomen om zowel bouwvakkers als medewerkers te trakteren op verse pizza’s uit de oven. De eer om de vlag te hijsen was voor televisiepresentator Henny Huisman. Elke twee weken uploadt Simian een vlog waarin de kijker op ludieke wijze op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van de bouwwerkzaamheden. Na drie bouwupdates is er in de vierde bouwupdate een kleine rol weggelegd voor Henny. Maar of hij het ook zo leuk vond?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details