Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Het stevige fundament onder vele bouwprojecten!

Het stevige fundament onder vele bouwprojecten!

Met de Zwolse betonbouwer haal je een betrouwbare en deskundige partij in huis

Als opdrachtgever in de bouw wil je kwaliteit in een realistisch tijdsbestek. Zo simpel is het. Hoe ingewikkeld een klus ook kan zijn, daar komt het in de basis wel op neer. “Daarom kijken we bij BudoBouw altijd mee met de opdrachtgever. Vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering. Het is het eindresultaat dat telt”, vertelt directeur/eigenaar Denis van Wijk. 

Sla deze jaarboeken er maar eens op na en je ziet dat het al jaren zijn credo is. De Zwolse beton­bouwer stopt graag extra tijd in het meekijken en bijsturen. “Het dient een gezamenlijk belang. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Laten we eerlijk zijn: dat is toch voor iedereen goed”, stelt hij retorisch. Het zijn mooie woorden en ze moeten bij iedere opdrachtgever als muziek in de oren klinken, maar je moet ze wel waarmaken. BudoBouw durft het aan als het gaat om traditioneel betonwerk, funderingsconstructies en herstel, tunnelbouw, complete staal- en betonskeletten en het leveren en monteren van prefab betonnen onderdelen met een KOMO- of productcertificaat. Dat is vooral te danken aan het stabiele en trouwe team van medewerkers. “Wat ons sterk en onderscheidend maakt, is dat we de kranen, machinisten en riggers via ons andere bedrijf Kraaninspectie Nederland betrekken. Dit zorgt voor een optimaal samenspel tussen machinisten en bouwers en het bevordert de snelheid van het bouwproces. Dat is pure winst. Voor ons én voor de opdrachtgever.”

Heilige vier-eenheid

Combineer je dit met de mentaliteit in het oosten van het land (‘we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen’), dan kun je nagaan dat BudoBouw een graag geziene gast is op de bouwplaats. En dat je met deze betonbouwer een stevig fundament legt onder een bouwproject. Zowel letterlijk als figuurlijk. “Het draait overal om de heilige vier-eenheid kwaliteit, tijd, duurzaamheid en veiligheid. Mede dankzij het behalen van de tweede trede van de Veiligheidsladder zijn deze kwaliteiten bij ons goed in balans. Daarmee kunnen we dus ook de grote projecten heel goed aan.”

Mooie referenties

Je leest het enthousiasme en de trots tussen de woorden door en dat mag ook. BudoBouw kan in 2023 terugkijken op een aantal hele mooie projecten. Denk aan Baronie Haven 3de fase in Alphen aan den Rijn, in opdracht van BVR Bouw Gorinchem B.V. “Wat mij betreft ons visitekaartje van dit jaar. Een mooie, uitdagende klus. 118 Woningen verdeeld over drie woongebouwen met 800 vierkante meter aan commerciële ruimte. En daaronder een ruime parkeergarage”, vertelt Van Wijk. Je bent gauw geneigd om dit soort werken te omschrijven als ‘krenten in de pap’, maar het begint inmiddels redelijk standaard te worden voor BudoBouw. Nog een mooi project uit 2023 is via PHB Deventer gekomen. Het betreft de nieuwbouw van een AH-supermarkt in Muiden met 36 appartementen en een half verdiepte stallingsgarage. Tot slot kunnen we 5TRACKS in Breda – een opdracht van J.P. van Eesteren in Gouda – niet onvermeld laten. “Hier zijn maar liefst vijf functies (hotel, kantoren, wonen, park en voorzieningen) geïntegreerd in een complex verdeeld over drie gebouwen. BudoBouw heeft de gehele fundering voor haar rekening genomen en het beton­casco van de gebouwen Mid-Town en Up-Town.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details