BudoBouw
01:51
07-08-2018

Het is het eindresultaat dat telt

BudoBouw is een gerenommeerd bedrijf in beton bouwend Nederland. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn bepalend in onze werkzaamheden. Geen project is gelijk, de opdrachtgever staat centraal en vertrouwen is de basis voor de toekomst. De markt waarin we ons begeven, is en blijft onderhevig aan veranderende wet- en regelgeving. Het belang van toegesneden informatie en optimale communicatie neemt hierdoor alleen maar toe.

Reeds vanuit de ontwerpfase kijken we mee met de opdrachtgever naar het uiteindelijk te behalen eindresultaat. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. 

BudoBouw

De kracht van BudoBouw
De kracht van BudoBouw zit in gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Onder leiding van onze specialiseerde uitvoerders/projectleiders zijn ze gewend aan het werken onder tijdsdruk; dit heeft geen invloed op de kwaliteit en veiligheid van het bouwproces. Door de continu veranderende wet- en regelgeving worden onze medewerkers geschoold om de kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

Er is nog een factor die BudoBouw sterk maakt. Zij betrekt de kranen en machinisten uit de eigen organisatie Kraaninspectie Nederland. De machinisten en bouwers zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat de samenwerking optimaal verloopt, ook dat bevordert de snelheid van het bouwproces.

Kraaninspectie Nederland is een gecertificeerde onderneming op het gebied van verticaal en horizontaal transport. Specialismen zijn hijswerkzaamheden, verhuur van hijskranen, bemiddeling en detachering van kraanmachinisten, alsmede keuringen van hijs- en hefwerktuigen en opleidingen.

Kraaninspectie Nederland is gespecialiseerd in het detacheren van het juiste personeel in de wereld van hijsen & heffen, heavy lift en gespecialiseerd transport met vakbekwaam en ervaren personeel. Ons personeel is uitstekend opgeleid en gemotiveerd om onze klanten risicoloos en efficiënt te ondersteunen voor een kortere of langere periode. Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid staan garant voor een efficiënte uitvoering van werkzaamheden.

BudoBouw

Over duurzaamheid kunnen we heel concreet zijn
BudoBouw ziet het belang van duurzaam bouwen: verantwoord omspringen met energie, grondstoffen, de omgeving en onze medewerkers. Er is ruime aandacht voor milieuvervuiling en energieverbruik tijdens het bouwproces, bij transport en bij verwijdering (na gebruik). De toeleveranciers worden hierop getoetst en geselecteerd om te komen tot een duurzaam en verantwoord bouwproces.

Veiligheid is kwaliteit, kwaliteit is veiligheid
BudoBouw is een bewuste bouwer: onze omgevingssensitiviteit als bewuste bouwer komt onder meer tot uitdrukking in de aandacht die uitgaat naar de veiligheid van onze medewerkers en die van onze opdrachtgever dan wel onze onderaannemers. Extra service biedt BudoBouw door regelmatig te controleren op kwaliteit en voortgang van het productieproces van toeleveranciers, ook als de opdrachtgever dit verlangt. Hiermee kunnen stagnatie en onvolkomenheden in het bouwproces zoveel mogelijk vroegtijdig voorkomen worden.

BudoBouw
‘Het bouwproces wordt steeds complexer’.

Garantie en nazorg: ‘onderdeel van ons bouwproces’
Het bouwproces wordt steeds complexer. De verantwoordelijkheid van de bouwpartners wordt met de jaren verzwaard en verruimd. Het gehele bouw- en ontwerpproces vergt steeds meer tijd, deskundigheid en aandacht. Door in de ontwerpfase nauw betrokken te zijn en te participeren in dit proces streven we naar een voortdurend kwalitatief op te leveren bouwproject.

BudoBouw is een bewuste bouwer in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Specialismes zijn traditioneel betonwerk, funderingsconstructies en herstel, tunnelbouw, complete staal- en betonskeletten (of combinaties hiervan) en het leveren en monteren van prefab betonnen onderdelen met een KOMO- of productcertificaat.

BudoBouw

BudoBouw is gespecialiseerd in
• Traditioneel betonwerk
• Prefab beton
• Funderingsconstructies
• Staal- en/of betonskeletten
• Montagewerkzaamheden

BudoBouw levert
• Kwaliteit | Kennis | Betrouwbaarheid
• Conform afspraak | Planning | Gewenst resultaat
• Gekwalificeerd | Gemotiveerd personeel

Tekst: Jan Mol
Beeld: BudoBouw

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners

Bouwinfo

BudoBouw
Katwolderweg 8a
8041 AD Zwolle

T  +31 (0)38 720 08 10
info@budobouw.nl
www.budobouw.nl