Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie

Het is het eindresultaat dat telt

BudoBouw is een gerenommeerd bedrijf in beton bouwend Nederland. “Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn bepalend in onze werkzaamheden. Geen project is gelijk, de opdrachtgever staat centraal en vertrouwen is de basis voor de toekomst. De markt waarin we ons begeven, is en blijft onderhevig aan veranderende wet- en regelgeving. Het belang van toegesneden informatie en optimale communicatie neemt hierdoor alleen maar toe. Reeds vanuit de ontwerpfase kijken we mee met de opdrachtgever naar het uiteindelijk te behalen eindresultaat. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.”

DE KRACHT VAN BUDOBOUW

De kracht van BudoBouw zit in gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. “Onder leiding van onze specialiseerde uitvoerders/projectleiders zijn ze gewend aan het werken onder tijdsdruk; dit heeft geen invloed op de kwaliteit en veiligheid van het bouwproces. Door de continu veranderende wet- en regelgeving worden onze medewerkers geschoold om de kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.” Er is nog een factor die BudoBouw sterk maakt. Zij betrekt de kranen en machinisten uit de eigen organisatie Kraaninspectie Nederland. De machinisten en bouwers zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat de samenwerking optimaal verloopt, ook dat bevordert de snelheid van het bouwproces. 

Kraaninspectie Nederland is een gecertificeerde onderneming op het gebied van verticaal en horizontaal transport. Specialismen zijn hijswerkzaamheden, verhuur van hijskranen, bemiddeling en detachering van kraanmachinisten, alsmede keuringen van hijs- en hefwerktuigen en opleidingen. Kraaninspectie Nederland is gespecialiseerd in het detacheren van het juiste personeel in de wereld van hijsen en heffen, heavy lift en gespecialiseerd transport met vakbekwaam en ervaren personeel. “Ons personeel is uitstekend opgeleid en gemotiveerd om onze klanten risicoloos en efficiënt te ondersteunen voor een kortere of langere periode. Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid staan garant voor een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.”

‘OVER DUURZAAMHEID KUNNEN WE HEEL CONCREET ZIJN’

“BudoBouw ziet het belang van duurzaam bouwen: verantwoord omspringen met energie, grondstoffen, omgeving en medewerkers. Er is ruime aandacht voor milieuvervuiling en energieverbruik tijdens het bouwproces, bij transport en bij verwijdering (na gebruik). De toeleveranciers worden hierop getoetst en geselecteerd om te komen tot een duurzaam en verantwoord bouwproces.”

VEILIGHEID IS KWALITEIT, KWALITEIT IS VEILIGHEID

“BudoBouw is een bewuste bouwer: onze omgevingsensitiviteit als bewuste bouwer komt onder meer tot uitdrukking in onze aandacht, die uitgaat naar de veiligheid van onze medewerkers en die van onze opdrachtgever dan wel onderaannemers. Extra service biedt BudoBouw door regelmatig te controleren op kwaliteit en voortgang van het productieproces van toeleveranciers, ook als de opdrachtgever dit verlangt. Hiermee kunnen stagnatie en onvolkomenheden in het bouwproces zoveel mogelijk vroegtijdig voorkomen worden.” BudoBouw en haar medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

‘GARANTIE EN NAZORG: ONDERDEEL VAN ONS BOUWPROCES’

Het bouwproces wordt steeds complexer. De verantwoordelijkheid van de bouwpartners wordt met de jaren verzwaard en verruimd. Het gehele bouw- en ontwerpproces vergt steeds meer tijd, deskundigheid en aandacht. “Door in de ontwerpfase nauw betrokken te zijn en te participeren in dit proces streven we naar een voortdurend kwalitatief op te leveren bouwproject.” 

BudoBouw is een bewuste bouwer in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Specialismen zijn traditioneel betonwerk, funderingsconstructies en -herstel, tunnelbouw, complete staal- en beton­skeletten (of combinaties hiervan) en het leveren en monteren van prefab betonnen onderdelen met een KOMO- of productcertificaat.

BudoBouw is gespecialiseerd in:

• Traditioneel betonwerk

• Prefab beton

• Funderingsconstructies

• Staal- en/of betonskeletten

• Montagewerkzaamheden

BudoBouw levert:

• Kwaliteit | Kennis | Betrouwbaarheid

• Conform afspraak | Planning | Gewenst resultaat

• Gekwalificeerd | Gemotiveerd personeel

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details