Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Creatief omgaan met de aanleg van installaties

Creatief omgaan met de aanleg van installaties

Bij het Rosewood Hotel Amsterdam is het SDR Elektrotechniek die de elektrotechnische, verlichtings-, lifesafety- en security-installaties ontwerpt, engineert en installeert en die ondersteuning gaat bieden in het beheer van de functionaliteit van deze installaties.

Het elektrotechnisch installatiebedrijf doet dit in bouwteamverband in opdracht van CTF Amsterdam. “De andere partijen in het bouwteam zijn geen onbekenden voor ons. Het is een heel bijzonder project en we kijken ernaar uit om hier een prachtig, zeer luxe hotel van te maken samen met de overige bouwteampartners”, zegt Hussein Fahimi, Directeur projecten bij SDR Elektrotechniek.

Het hotel komt in een monumentaal pand. Veel delen kunnen daarom niet gesloopt worden. “Wij zijn daardoor genoodzaakt om creatief om te gaan met de aanleg van de installaties”, gaat Fahimi verder. “We hebben veel ervaring met binnenstedelijke monumentale projecten, zoals Hotel Krasnapolsky, het Pulitzer Hotel, het Anne Frank Huis en de Heineken Experience aan de Stadhouderskade, dat we vrij recent hebben opgeleverd. Het is elke keer weer een geweldige ervaring om het samen met de andere partijen voor elkaar te krijgen om in een monumentaal gebouw een prachtig eindresultaat te krijgen, naar tevredenheid van de klant. We gaan er ook nu weer voor om dat voor elkaar te krijgen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details