Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Actief tot in de uiterste hoeken van het project
Keizers Installatietechniek realiseerde een breed pakket aan installaties voor Inventum.

Actief tot in de uiterste hoeken van het project

Het werd mooi bij Inventum

De werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor de bedrijfshal van Inventum in Houten werden bedacht en ontworpen in bouwteamverband. “Vanaf het eerste moment was de sfeer in het bouwteam goed”, vertelt Gerrit Berenschot, projectleider van Keizers Installatietechniek. “Er was begrip voor elkaars standpunten en iedereen deelde zijn ervaring en knowhow. Hierdoor zijn installaties gerealiseerd waar alle partijen achter stonden.”

Berenschot heeft het dan over een breed pakket aan installaties. Keizers Installatietechniek realiseerde de krachtstroominstallatie vanaf de hoofdverdeelkast en de verlichtingsinstallatie, data-installatie, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, inbraaksignaleringsinstallatie, geluidsinstallatie en toegangscontrole. Van de werktuigbouwkundige installaties nam zij de waterinstallatie, het sanitair en de riolering voor haar rekening. Hiermee was Keizers Installatietechniek letterlijk actief tot in de uiterste hoeken van het project.

Hands-on

Met een bestaan van bijna 100 jaar behoort Keizers Installatietechniek tot de gerenommeerde installatiebedrijven. Kennis en knowhow wordt hier al decennialang overgedragen van de ene generatie op de andere. Sinds 2016 maakt zij bovendien deel uit van de VDK-groep. Vanaf het moment van binnenkomst is de saamhorigheid tussen de medewerkers voelbaar. Op projecten uit deze saamhorigheid zich in een effectieve samenwerking. “We zijn een bedrijf met een hands-on-mentaliteit”, vertelt Berenschot. “We hebben iets voor elkaar over. Als er een nieuw project binnenkomt, heeft iedereen zin om hiervoor iets moois te creëren.”

Een georganiseerd beeld

Mooi werd het in ieder geval bij Inventum. De verlichtingsinstallatie, uitgevoerd in led en met bewegingsmelders, is uitgesproken fraai. Ook de installaties in de bedrijfshal – volledig in het zicht – vertonen een georganiseerd beeld. “Het lijkt gemakkelijker als installaties in het zicht mogen blijven, maar dat is een misvatting. Bij installaties in het zicht wil je dat buizen en leidingen haakse hoeken maken en waterpas lopen. Ik vind dat onze mensen hierin perfect zijn geslaagd. Wij wensen Inventum veel succes en werkplezier in haar nieuwe pand.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details