Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Architecturale lamellen vormen eyecatcher aan gevel van Duthoo Coathings

Architecturale lamellen vormen eyecatcher aan gevel van Duthoo Coathings

Duthoo is een specialist in het leveren van industriële en architecturale woodcoatings. Het bedrijf biedt binnen de sector van industriële laksystemen een totaalconcept van kleuren op maat, begeleiding bij aankoop en opstart van spuitinstallaties, productontwikkeling en in house painting aan. Om de verdere groei te garanderen, is Duthoo vandaag gevestigd in een nieuw bedrijfsgebouw in Zwevegem (BE). Met de strakke aluminium lamellen DucoSun Cubic Design krijgt het kantoorgebouw werkelijk een uniek karakter.

Dankzij de DucoSun Cubic Design lamellen worden gevels regelrechte eyecatchers. Zo ook bij het kantoorgebouw van Duthoo.

Het architecturale zonweringsysteem wordt gekenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. De structurele zonwering kan ondanks zijn slanke vorm zeer hoge overspanningen aan. Als optie kunnen LED-strips geïntegreerd worden in het aluminium profiel, wat zorgt voor een extra dynamiek. Een combinatie van lamellen met verschillende dieptes (300/500/600 mm) is daarbij mogelijk. Dankzij de DucoSun Cubic Design lamellen worden gevels regelrechte eyecatchers. Zo ook bij het kantoorgebouw van Duthoo.

Maximum aan zonlicht, minimum aan zonnehitte

De bijzondere oppervlaktestructuur van de lamellen geeft de zonwering een unieke touch. De buitenzonwering zorgt voor een optimaal evenwicht, met een maximum aan zonlicht en een minimum aan zonnehitte. De lamellen kunnen bevestigd worden via zijplaten op de kopse kant of via verborgen bevestiging in de achterzijde. In de toekomst wordt ook een beweegbare opstelling mogelijk met zonwering tot 360° draaibaar zodat je de zonwering altijd kunt afstemmen op de behoeften van het moment. Het systeem kan op elke gewenste lengte geproduceerd worden. De maximale lengte van de lamel hangt af van projectspecifieke parameters, maar zes meter is geen uitzondering.

‘De bijzondere oppervlaktestructuur van de lamellen geeft de zonwering een unieke touch’

Bij de ontwikkeling van de DucoSun Cubic Design heeft DUCO veel aandacht besteed aan design, personalisatie en kwaliteit van afwerking. Je creëert de gevelelementen volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteenlopende situaties inpassen. Zo creëren de lamellen een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look. En dat voor elk gebouw. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details