Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ambitieus Breman gaat voor energiepositief
Zonnepanelen zorgen voor een mooie besparing op energie. (Beeld: www.bighouseproductions.nl)

Ambitieus Breman gaat voor energiepositief

De installatiesector gaat een bepalende rol spelen voor mens én maatschappij. Breman wil hierin de verantwoordelijkheid nemen door een belangrijke bijdrage te leveren. Hoe zij dat doen? Door het stellen van ambities. En het belangrijkste doel dat Breman wil behalen, is dat zij in 2025 energiepositief zijn: ze geven meer energie terug dan het kost aan medewerkers, klanten en aarde. 

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven, met 1.800 gemotiveerde medewerkers. Zij werken zowel voor de zakelijke, als voor de particuliere markt. Dat zijn woningcorporaties, beleggers, tot en met woningeigenaren. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn hun bedrijven gespecialiseerd in onder andere het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgas- afvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw als de utiliteitsmarkt.

Energietransitie in de praktijk omzetten

De installatiesector is bij uitstek dé bedrijfstak die het mogelijk kan en moet maken dat het Klimaatakkoord, de energietransitie, de digitalisering en vele andere ontwikkelingen in de praktijk worden omgezet. Niet alleen uitvoerend, maar juist ook initiërend, adviserend, coördinerend en in het onderhouden van installaties, oplossingen en systemen.

Een ventilator op het dak voor warmteterugwinning.

Samen voor comfortabel, duurzaam én betaalbaar wonen en werken

Of het nu gaat om het verduurzamen van bestaande woningen of het meedenken over installaties in nieuwbouw. Daarin wil Breman partner zijn. Samen gaan ze met de klant voor comfortabel, duurzaam én betaalbaar wonen en werken. Met z’n allen staan zij voor een mooie opgave: alle woningen energieneutraal in 2050. Hier levert Breman graag een significante bijdrage aan. 

Ambitie past als een jas

Hun ambitie om verantwoordelijkheid te nemen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie, past hen als een jas. Breman’s doel is niet alleen om in 2025 energiepositief te zijn, maar om samen te zorgen voor een beter woon- en werkklimaat. Voor henzelf en volgende generaties. Zij willen impact hebben door bij te dragen aan een betere wereld. Dat doen ze met al hun vestigingen door het hele land, actief in verschillende segmenten. Zij investeren in de opleiding van eigen mensen, maar ook in (jong) talent met onze eigen Breman Academy. Daarmee is Breman in staat om mensen enthousiast en vakbekwaam te maken voor de installatiesector. 

Een ventilator op het dak voor warmteterugwinning.

Innovatie 

Om die beoogde impact te hebben, zet Breman ook in op duurzaamheid en innovaties. Innovatie wordt geen doel op zich, maar het gaat over het inspireren van mensen en ideeën verbinden: dat leidt tot innovatie. Los van al hun doelen en idealen, is het streven natuurlijk ook om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is over hun werk. Hun gemotiveerde en getalenteerde medewerkers zijn de sleutel tot die tevreden klanten. 

Het belang van deze medewerkers komt tot uiting in de unieke Breman structuur, waarin aandeelhouders en medewerkers de zeggenschap en winst over de onderneming delen. De Breman Installatiegroep kent deze unieke vorm van zeggenschap, die voortkomt uit de visie van Reind Breman, één van de vijf zonen van oprichter Tijmen Breman, al sinds 1972. 

Wilt u meer weten over de visie van Breman, hun strategie, waar zij voor staan, of wilt u hun mooie referentieprojecten bekijken? Ga dan naar www.breman.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details