Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.

We inventariseren, bedenken, adviseren, ontwikkelen en ontwerpen, altijd met als uiteindelijk doel om iets tot stand te brengen. Wij willen bijdragen aan het maken van een gezonde leefomgeving en daarbij richten we onze blik op de eindgebruiker: bewoners, consumenten en weggebruikers. Niet alleen in de inventariserende, ontwikkelende en bouwende fase, maar zeker ook in de beherende fase.

Bouwen aan een gezonde leefomgeving gaat over het integraal aangaan van complexe nieuwe uitdagingen. Om dat succesvol te doen zien we alles in zijn volle samenhang. En dus integraal over bedrijfsonderdelen om zaken met elkaar te verbinden.

Onze Infra tak richt zich op het aanleggen, verbeteren en onderhouden van infrastructuur in de openbare ruimte en op private bedrijfsterreinen, campussen en in Nederland; inclusief bijbehorende installaties en locatie gebonden objecten. Ook technische werkzaamheden om wegen en de openbare ruimte veiliger te maken, zoals verlichting, camera- en verwijssystemen, horen daarbij. We hebben hiervoor alle disciplines in huis. Dit doen we in grote projecten, maar zeker ook op regionaal en lokaal niveau.

Vastgoed richt zich op gebiedsontwikkeling van zowel grootschalige als kleinere projecten in binnen- en buitenstedelijke gebieden en is daarbij actief als initiator, ontwikkelaar en verkoper van voornamelijk woningen. We spelen in op zowel nieuwbouwopgaven als (binnenstedelijke) transformatieopgaven.

Realisatie van woningen is de kernactiviteit van Woningbouw. De activiteiten omvatten primair nieuwbouw, maar ook de segmenten herstel, verbouw en renovatie van woningen. Onderhoud en service maken hier in toenemende mate onderdeel van uit.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Graafsebaan 65
5248 JT Rosmalen
Nederland
Telefoonnummer 073 543 5111 Website heijmans.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details