Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Wij regelen alles: van inkoop tot logistiek en van verwerking tot after sales’

‘Wij regelen alles: van inkoop tot logistiek en van verwerking tot after sales’

Strakke showroom voor Volvo in Nijmegen

In opdracht van Kuijpers Bouw mocht Van Beek Tegelprojecten uit Barneveld onlangs een uitdagende klus afronden voor de nieuwe showroom van Volvo Henk Scholten in Nijmegen. Bij dit omvangrijke project werd een vloeroppervlakte betegeld van ruim 2.300 m2, waarvan 1.200 m2 showroom en 1.100 m2 werkplaats. Naast deze vloer werd er ook 300 m2 aan wandtegels aangebracht. Het resultaat mag er zijn!

Omdat het ook om een vloer in de werkplaats gaat en er auto’s overheen rijden, kan deze tegen een hoge belasting.

“Door de nauwe samenwerking met zusterbedrijf KeraStone was het voor de opdrachtgever een gestroomlijnd proces”, zegt Daryl Otten, mede-eigenaar van Van Beek Tegelprojecten. KeraStone werkt al sinds 2015 nauw samen met Volvo Nederland. In samenwerking met hen werd een custom made tegel gemaakt onder het eigen label Maxus Ceramics. Deze voldoet volledig aan alle technische eisen en sluit naadloos aan op de ontwerpvisie van het VRE-concept (Volvo Retail Experience) dat Volvo voor zijn showrooms heeft ontwikkeld.

Van Beek Tegelprojecten heeft al diverse andere Volvo vestigingen van Henk Scholten voorzien van tegels. “Door onze totaalaanpak hebben we het hele tegeltraject voor Kuipers Bouw uit handen kunnen nemen. Wij regelen alles: van inkoop en logistiek tot de verwerking van de tegels en aftersales. Die klantgerichtheid zien we ook terug bij Volvo Henk Scholten, en diezelfde visie maakt dat er een prettige samenwerking ontstaat”, aldus Otten.

Bij de showroom werden zowel vloer- als wandtegels aangebracht.

Het resultaat is een superstrakke showroomvloer met een luxe uitstraling. Bijkomend voordeel is dat de vloer bestand is tegen een hoge belasting, waardoor deze ook met de jaren zijn uitstraling blijft behouden en gemakkelijk schoon te houden is. Dit is voor zowel de showroom als de werkplaats een belangrijke vereiste. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details