Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Totaalleverancier van prefab betonelementen
Meest recente toevoeging aan het productpalet van Preco is de productie van prefab kanaalplaatvloeren in eigen huis.

Totaalleverancier van prefab betonelementen

Wanden, kolommen, balken, trappen, bordessen, T-docks, kanaalplaten en balkon- en galerijplaten in beton: het komt allemaal uit de hypermoderne betonfabriek van Preco in Apeldoorn. De totaalleverancier is in staat om het complete betoncasco voor een gebouw prefab voor te bereiden, zodat het op de bouw een kwestie is van assembleren.

Preco is van ‘oudsher’ heel actief in de utiliteit- en hallenbouw, maar ook de grootschalige woningbouw profiteert meer en meer van de voordelen van prefab betonoplossingen.

“Het feit dat we als totaalleverancier alles in eigen huis kunnen verzorgen, dus via één aanspreekpunt, is voor veel opdrachtgevers van grote meerwaarde”, zegt Theo Kool, mede-eigenaar van Preco. “We zijn van ‘oudsher’ heel actief in de utiliteit- en hallenbouw, maar ook de grootschalige woningbouw profiteert meer en meer van de voordelen van onze prefab betonoplossingen. We hebben onze productiecapaciteit de laatste jaren dan ook flink opgeschroefd en uitgebreid om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarbij assisteren we vanaf ontwerp en productie volgens KOMO tot aan het leveren op het gewenste tijdstip en het monteren van de prefab betonelementen op de bouw.”

Meest recente toevoeging aan het productpalet van Preco is de productie van prefab kanaalplaatvloeren in eigen huis. Het vormde min of meer het ontbrekende puzzelstukje voor Preco als totaalleverancier. “Sinds vorig jaar zomer kunnen we kanaalplaten ook in extreme diktes produceren tot wel 500 millimeter”, zegt Kool. “Uniek voor Nederlandse begrippen. Met de nieuwste 500-versie bieden we bovendien een economisch alternatief voor de voorgespannen TT-platen.”

Als totaalleverancier beantwoordt Preco ook aan de laatste duurzaamheidseisen. “Restbeton bestaat bij ons niet. Het gaat allemaal weer terug de ‘molen’ in. Daarnaast beschikken we over het CSC Goud-certificaat, waarmee we aantoonbaar voldoen aan de strengste milieu- en veiligheidseisen. We zijn bovendien volledig zelfvoorzienend met 3.300 zonnepanelen op ons dak. Genoeg om ook nog eens 200 huishoudens in Apeldoorn van stroom te voorzien.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details