Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Specialist in staalvezelgewapende industrievloeren
Dankzij het unieke productieproces met eigen vakmensen en de in eigen huis ontwikkelde Topping Spreader en Laserscreed staat Twintec garant voor het ultieme resultaat.

Specialist in staalvezelgewapende industrievloeren

Logistieke centra, cold stores en warehouses: voor elke vloer biedt Twintec een totaaloplossing, op maat gemaakt door haar eigen in-house engineeringteam. Behalve voor het ontwerp en de productie van de vloer staat de specialist in industrievloeren ook in voor het onderhoud van de vloer na oplevering aan de eindgebruiker. 

Twintec Ultimate is een voorbeeld van een kwalitatief hoogwaardig product dat bovendien bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Twintec Ultimate is een voorbeeld van een kwalitatief hoogwaardig product dat bovendien bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot. “In deze tijd, waarin we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan een beter klimaat zeker een pluspunt”, zegt Marieke Pitlo van Twintec Nederland. “Omdat we gebruik kunnen maken van de diensten van het internationale engineeringteam, zijn we in staat om de best passende vloer voor onze opdrachtgevers te ontwerpen. Volledig passend bij onze kernwaarden: Ecologisch, Kennis en Persoonlijk. De voordelen van Twintec Ultimate zitten zowel in de kostenkant als in de productiemethode. Een zeker niet te verwaarlozen voordeel voor ons milieu.”

Ook op het gebied van duurzaamheid biedt Twintec Ultimate voordelen. Zo worden er op de langere termijn minder onderhoudskosten gemaakt.

Ultieme resultaat

Twintec Ultimate en het gebruik van traditionele wapening in combinatie met staalvezels (hybride vloerwapening) leidt tot een significant dunnere vloer en een forse besparing op het gebruik van wapeningsstaal, vervolgt Pitlo. “Dit heeft directe impact op het milieu. Daarnaast resulteert de inzet van Twintec Ultimate in een naadloze vloer. Ook het behalen van hoge vlakheden is met dit type vloer geen enkel probleem. Dankzij het unieke productieproces met onze eigen vakmensen en de in eigen huis ontwikkelde Topping Spreader en Laserscreed staan wij garant voor het ultieme resultaat. Door gebruik te maken van de Laserscreed kunnen we de wapening tijdens de betonstort aanbrengen. Dat levert een forse tijdswinst op in het productieproces, met een veel kortere doorlooptijd als resultaat. De Topping Spreader zorgt op zijn beurt voor voldoende slijtlaag, zodat de hardheid van de vloer beduidend beter is dan wanneer deze met de hand zou worden gerealiseerd. Ook op het gebied van duurzaamheid biedt Twintec Ultimate voordelen. Zo worden er op de langere termijn minder onderhoudskosten gemaakt.”

Kortom, Twintec Ultimate biedt voordelen voor zowel de eindgebruiker (een passend onderhoudsplan), de investeerder (kostentechnisch) en de aannemer (planningstechnisch). En niet te vergeten: voor het milieu. Twintec Ultimate levert een bijdrage in de CO2-reductie.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details