Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuwe algemeen directeur Hünnebeck Benelux

Nieuwe algemeen directeur Hünnebeck Benelux

Met ingang van 6 januari 2020 treedt Arjan Verhoef aan als algemeen directeur van Hünnebeck in de Benelux. Arjan volgt Kees de Bont op, die per 1 januari zijn Hünnebeck carrière voortzet als Application Engineering Director van Noordoost-Europa.

Arjan Verhoef studeerde Industrial Engineering & Management aan de Hogeschool Rotterdam en werkte de afgelopen 12 jaar bij Faber Betonpompen, waar hij commercieel directeur was. Daarvoor vervulde Arjan verschillende managementposities in de bouwsector, waaronder in Brazilië, Maleisië en Indonesië.

Kees de Bont was meer dan 20 jaar hoofd van de engineering afdeling van Hünnebeck voordat hij een kort uitstapje naar een ander bedrijf maakte. Hij keerde in 2016 terug bij Hünnebeck en werd in 2017 benoemd tot algemeen directeur van Hünnebeck in de Benelux. In de loop der jaren bouwde Kees een schat aan kennis en ervaring op met de engineering van bekistingen en ondersteuningen. Die kennis en ervaring gaat hij nu internationaal inbrengen. Hij zal zich daarbij richten op de verdere ontwikkeling van de engineeringstrategie, grensoverschrijdende concurrentie, het delen van middelen en de invoering van uniforme engineeringstandaarden. Andere aandachtsgebieden zijn onder meer de implementatie van BIM, efficiëntieverbetering en nieuwe productbekendheid en -training. Kees’ standplaats blijft Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details