Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘De vlakste vloeren van Nederland’

‘De vlakste vloeren van Nederland’

Opgericht in 2017 is Hiber Betonvloeren misschien het jongste vloerenbedrijf van Nederland, maar wel een partij met maar liefst veertig jaar ervaring. De start-up heeft een duidelijke specialisatie in het realiseren van supervlakke magazijnvloeren en ontwikkelde zelfs een eigen frame op de supervlakmachine. Daarmee neemt Hiber Betonvloeren een serieuze voorsprong op de concurrentie. De ambities liegen er dan ook niet om: “Wij willen de vlakste vloeren van Nederland maken”, klinkt het enthousiast.

Ad Raaijmakers en Jan Baijens, oprichters en eigenaren van Hiber Betonvloeren, komen uit de betonvloerenwereld en hebben de afgelopen decennia een enorme schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Zowel in de productie als in de engineering. “We vullen elkaar perfect aan”, zegt Baijens. “Natuurlijk hebben we sinds de oprichting in 2017 economisch gezien de wind mee gehad, maar we hadden niet durven dromen dat we in korte tijd zo zouden groeien. We realiseren inmiddels met eigen personeel jaarlijks zo’n 600.000 m² aan betonvloeren en dan vooral in het segment van de supervlakke vloeren. Sinds kort zijn we bovendien een erkend leerbedrijf en proberen we ook de ‘jeugd’ te enthousiasmeren voor ons mooie vak.”

427ba83f-f3fc-47f8-b033-64db00efc405-kopieren

Hiber Betonvloeren heeft recent de supervlakke vloeren van het nieuwe distributiecentrum van de Bommel Groep in Dordrecht succesvol gerealiseerd.

 

Gedreven en betrokken

Dat enthousiasme en de grote betrokkenheid zowel in voorbereiding als tijdens de uitvoering is volgens Baijens een belangrijke kernwaarde van Hiber Betonvloeren. “Onze medewerkers zijn gedreven om telkens opnieuw de mooiste en vlakste vloer te maken. We kunnen ons gelukkig prijzen met een positief en goed gemutste ploeg van mensen. Die feedback krijgen wij ook terug van onze klanten. En dat is toch waar je het voor doet.” Om die mooiste en vlakste vloeren te kunnen maken, maakt Hiber Betonvloeren gebruik van het meest moderne materieel. “Onze supervlakmachines blijven we continu in eigen huis doorontwikkelen”, vervolgt Baijens. “Zo hebben we op de machine een nieuw modulair frame gebouwd om vloeren tot maar liefst 28 meter breed in één beweging te kunnen realiseren. Hoe breder de baan, hoe vlakker je immers kunt werken. Met deze machine hebben we recent de supervlakke vloeren van het nieuwe distributiecentrum van de Bommel Groep in Dordrecht succesvol gerealiseerd in banen van 24 meter breed. We hebben in de supervlakmachine extra slimmigheden ingebouwd, om onze voorsprong te behouden en zodoende de vlakste vloeren van Nederland te kunnen maken.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details