Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Afbouw kantoorpand C3. Isolerende plafonds en wanden

Afbouw kantoorpand C3. Isolerende plafonds en wanden

Afbouwspecialist 4-U-2 installeert voor het nieuwe kantoorpand C3 in Amsterdam de isolerende plafonds in de parkeerkelder, de wanden voor de wc-groepen en eventueel de scheidingswanden tussen de kantoren en de geluidsabsorberende systeemplafonds.

Het bedrijf verzorgt wanden, plafonds en vloeren voor zo’n 35 bouwbedrijven in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Het bedrijf heeft twee eigenaren: Nico Dekker en Frank Appel. Die laatste is eigenaar in ruste, maar hij kijkt nog wel mee bij projecten. Werkvoorbereider Nico Kamp: “Voor onze opdrachtgevers plaatsen we onder meer metalstudwanden en systeemplafonds. Maar we kunnen ook in oude gebouwen ongelijke vloeren weer waterpas maken. Ons werkterrein is dus vrij breed.”

Het bedrijf verzorgt onder meer de wanden en plafonds.

Langdurige samenwerking

Het bedrijf bestaat uit een binnendienst van twee mensen, zeven uitvoerders en een flexibele schil van 35 zzp’ers. Vesting Bouw is één van de vaste opdrachtgevers van 4-U-2. “Als er in haar grotere projecten wanden en plafonds gemonteerd moeten worden, worden wij er al in de offertefase bij betrokken. We hebben samengewerkt aan verschillende projecten. Recent renoveerden en isoleerden we nog een oud complex, waarin appartementen worden gerealiseerd. Wij verzorgden daar alle gipsplafonds en scheidingswanden in de woningen.”

Isolerende plafonds op houtvezelbasis

Het werk aan het nieuwe kantoorgebouw C3 in Amsterdam is nog niet gestart voor het afbouwbedrijf. “Wij kunnen pas beginnen als het gebouw wind- en waterdicht is. Waarschijnlijk is dat aan het begin van het vierde kwartaal. We monteren in de parkeerkelder 700 m2 aan isolerend plafond op basis van houtvezel. Dit bevestigen we met schroeven aan het betonnen casco. Dat wordt een strak geheel, dat geen verdere afwerking meer nodig heeft. Vervolgens plaatsen we de wanden voor de wc-groepen. Als bekend is welke huurders er in het pand komen en wat hun wensen zijn, verzorgen we ook de scheidingswanden tussen de kantoren en de geluidsabsorberende systeemplafonds.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details