Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
4 in 1 spiegelkast: elegant en hygiënisch
De spiegelkast heeft de functie van een volwaardig decoratief element.

4 in 1 spiegelkast: elegant en hygiënisch

De DELABIE groep, expert in sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten, presenteert een nieuwe 4 in 1 spiegelkast. Elegant in uitstraling, eenvoudig te installeren en voorzien van een optimale hygiëne. Deze multifunctionele kast wordt een ‘must have’ voor zowel kleine als grote organisaties: bedrijven, scholen, zorginstellingen, retail, kantoren, et cetera.

Waarom 4 in 1? Deze kast kent vier functies: een spiegel, een elektronische zeepverdeler, een elektronische kraan en een handendroger of – afhankelijk van het model – een handdoekverdeler. De verlichte pictogrammen geven de zeep-, water- en droogfunctie aan. Dit zorgt voor een intuïtief gebruik.

Design

Met een afwerking in mat zwart completeert de 4 in 1 spiegelkast het BLACK SPIRIT COLLECTION assortiment van DELABIE. Deze collectie bestaat uit kranen, zeepverdelers, handendrogers en wastafels. De LED-strip onderaan de kast zorgt voor een sfeervolle verlichting die tevens de wastafel verlicht. Dit geeft de spiegelkast de functie van een volwaardig decoratief element.

Hygiëne

Het wassen van de handen is de basis van een goede hygiëne en een efficiënte maatregel tegen bacteriën. De elektronische bediening van deze spiegelkast verhoogt deze efficiëntie. De elektronische handdetectie voor het activeren van de zeep, het water of de handendroger garandeert een contactloos gebruik en voorkomt zo de overdracht van ziektekiemen. Bovendien beschikt de kraan over een periodieke spoeling om bacteriegroei te voorkomen.

DELABIE biedt een ruim assortiment design wastafels.

Eenvoudige installatie

De spiegelkast is op dusdanig slimme wijze ontworpen, dat de installatie en het onderhoud heel eenvoudig zijn. De kast beschikt over verborgen bevestigingen en een slot met standaard DELABIE sleutel. De deurscharnieren zijn nauwkeurig afgesteld. Afhankelijk van de installatie wordt de watertoevoer binnenin of bovenaan de kast aangesloten. Slechts één enkele elektrische aansluiting is nodig voor alle apparaten.

De spiegelkast is verkrijgbaar in twee afmetingen: 600 mm breed, voor een individuele installatie of 800 mm breed, om een spiegelwand te creëren door verschillende kasten naast elkaar te plaatsen. Deze nieuwe spiegelkast is overigens uitstekend te combineren met de UNITO wastafel die zowel in roestvast staal als mat zwart roestvrij staal (RVS) verkrijgbaar is.

De kraan beschikt over een periodieke spoeling om bacteriegroei te voorkomen.

UNITO design waskom

DELABIE biedt een ruim assortiment design wastafels aan, waaronder de UNITO waskom voor plaatsing op het blad. Het gladde oppervlak, dat vervaardigd is uit bacteriostatisch RVS 304, is gemakkelijk te reinigen. Dit zorgt ervoor dat de bacteriële flora op een natuurlijk niveau wordt gehouden. De UNITO waskom is een decoratief element. Het minimalistische en tijdloze ontwerp is uitermate geschikt voor gebruik in publieke ruimten zoals kantoren of hotels. De waskom is perfect te gebruiken in combinatie met een hoge BINOPTIC elektronische kraan van DELABIE of een muurkraan. Hij is verkrijgbaar met of zonder kraangat en ook als muurmodel. 

Waarom de keuze voor RVS? Dit materiaal is niet alleen bruikbaar voor industriële oplossingen. DELABIE heeft hierbij veel aandacht voor het design. RVS is een resistent en onbreekbaar materiaal. Daarom wordt het vaak aanbevolen op plaatsen die onderhevig zijn aan veel vandalisme. Het is een honderd procent recycleerbaar en edel materiaal dat stevigheid, hygiëne en design combineert. Het is dus geschikt voor alle publieke ruimten: restaurants, kantoren, winkelcentra, musea, scholen, hotels, et cetera.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details