Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Delabie

DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.

De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren. DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.

De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.

De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Kommenstraat 20
1070 Brussel
België
Telefoonnummer +32 (0)25 201676 E-mailadres info@delabiebenelux.com Website delabiebenelux.com

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details