Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Weer FD Gazellen prijs voor Noodliften.nl

Weer FD Gazellen prijs voor Noodliften.nl

Trapliftenspecialist voor tweede keer bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Noodliften.nl heeft voor het tweede jaar op rij een FD Gazelle binnengesleept, de prestigieuze prijs die het Financieele Dagblad jaarlijks uitreikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Noodliften.nl blonk uit in de categorie Oost-Nederland met een plek in de top 10 en bemachtigde bij de landelijke uitreiking onder alle deelnemende bedrijven een plek in de top 30.Een teken dat de trapliftenspecialist zijn positie als marktleider in de branche flink verstevigd heeft en dat steeds meer VvE’s en woningcorporaties Noodliften.nl weten te vinden.

“We zijn enorm trots dat we deze prijs hebben gewonnen,” aldus mede-eigenaar Maarten van Eck. “We zijn al jaren keihard aan het werk en het is goed om te zien dat het harde werk zijn vruchten afwerpt.” De criteria voor de FD Gazellen zijn de laatste jaren behoorlijk aangescherpt. Om in aanmerking te komen voor de onderscheiding moet een onderneming de laatste drie jaar ieder jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid, het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten en volledig financieel gezond zijn. Ook wordt gekeken naar de personeelsgroei. Noodliften.nl groeide in alle opzichten en presenteerde een omzetgroei van maar liefst 178%.

Tien jaar geleden nam Noodliften.nl als eerste in Nederland het initiatief om tijdelijke trapliften te gaan plaatsen bij liftuitval. “Wij hebben deze service ontdekt en in de markt gezet en daarmee van de nood een deugd gemaakt”, aldus Van Eck’s zakenpartner Pim Houter. Ook ontwikkelde het bedrijf een eigen verlichtingssysteem voor in de trapliften, een extra veiligheidsmaatregel die uniek is wereldwijd. Met hun slimme bedrijfsformatwist Noodliften.nl zich stevig te vestigen in liftenland en de lijst met partners steeds verder uit te breiden. Om de grote groei te kunnen bolwerken is het bedrijf in 2019 verhuisd naar een groter bedrijfspand.

Het feit dat Noodliften.nl nu voor het tweede jaar op rij een FD Gazelle heeft gewonnen zien Van Eck en Houter als een motivatie om nog verder te groeien en om nieuwe stappen te maken. Er liggen nog grote plannen voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details