Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Snel en eenvoudig aan te brengen
Het innovatieve ophangsysteem wordt bevestigd aan de bouwmuren.

Snel en eenvoudig aan te brengen

Innovatief renovatievloersysteem

De ingreep met verreweg de grootste impact voor bewoners, is de vervanging van de woonkamervloer. Hiervoor wordt de oude, vochtige vloer inclusief Agrex-korrels verwijderd, zodat ruimte ontstaat voor het complete Compofloor® renovatievloersysteem. Alle partijen houden rekening met de meest uiteenlopende verrassingen. Toch verloopt de operatie bijzonder voorspoedig.

Compofloor® ontwikkelde het renovatievloersysteem zo’n acht jaar geleden. Omdat vloeren tot op dat moment altijd samengingen met zware beton- of staalelementen ging zij op zoek naar lichtere materialen met een vergelijkbare stijfheid. “Dat bracht ons bij een composiet, dat aan alle eisen voldoet”, vertelt Earl Kemp, commercieel directeur van Compofloor®. “Inmiddels prefabriceren we de composietelementen in onze eigen productiefaciliteit. De elementen worden op het werk in elkaar geklikt, waardoor zowel de vochtwerendheid als de luchtdichtheid zijn gegarandeerd.”

Snel en eenvoudig monteren

Meer sterke kwaliteiten vertoont het Compofloor® renovatievloersysteem tijdens het montageproces. Nu de gebruiker enkel afhankelijk is van de bouwmuren, verloopt het montageproces vlot en eenvoudig onder alle omstandigheden. Het innovatieve ophangsysteem maakt de vloer ook toepasbaar bij grillige funderingen. “Dankzij dit montageproces wordt veel tijd bespaard en blijft de overlast voor de bewoner tot het minimum beperkt.”

Duurzaam

Ook duurzaamheid speelde een rol bij de ontwikkeling van het Compofloor® renovatievloersysteem. Na afloop van de gebruiksperiode laat het systeem zich eenvoudig demonteren, waarna het weer inzetbaar is op een volgend project. “In Hollanderwijk verloopt het montageproces van een leien dakje”, vertelt Kemp. “Aannemer Lont gebruikt niet alleen de term ketenpartners, maar handelt er ook naar. Bij onverhoopte verrassingen zoekt de uitvoerder mee naar een oplossing en ook omgekeerd vraagt hij ons om iets extra’s te doen bij voorkomende problemen. Dat zorgt voor een uitstekende sfeer op het werk.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details