Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ruime keuzes in maatwerktraject: ‘Kopers Huis van Inspiratie zijn deskundig begeleid’
‘We volgen het traject van de bouwer, maar komen ook op voor de wensen van de kopers’

Ruime keuzes in maatwerktraject: ‘Kopers Huis van Inspiratie zijn deskundig begeleid’

Er was zelfs een Deluxe traject, waarbij zij de indeling volledig zelf konden bepalen. Dit maatwerktraject werd begeleid door TW3 kopersbegeleiding.

TW3 is een makelaarskantoor in Rotterdam, gespecialiseerd in advies en verkoop van nieuwbouw, verkoop van bestaande bouw, verhuur en kopersbegeleiding. Voor het Huis van Inspiratie in Rotterdam verzorgde zij de verkoop en kopersbegeleiding. Het ging in totaal om 53 woningen. De kopersbegeleiders van TW3 zorgden ervoor dat kopers op de hoogte werden gebracht van alle mogelijkheden, zodat zij hun keuzes konden maken. De kopersbegeleiders regelden vervolgens alles met de aannemer. “We werken voor diverse grote aannemers, zoals Heijmans en BAM, maar ook voor middelgrote en kleine aannemers. In dit geval was ERA Contour onze opdrachtgever. Het was de eerste keer dat we met deze partij samenwerkten”, vertelt directeur kopersbegeleiding Roland van den Berg. “Bij dit project hebben we heel veel flexibiliteit geboden. In de woning konden trappen, badkamers en vides naar wens van de kopers worden bepaald. Dat vergt veel tijd en energie qua begeleiding.”

TW3 kopersbegeleiding heeft zoveel ervaring dat zij gemakkelijk de flexibiliteit kon bieden die nodig was. En ook bij vragen en voor advies konden de kopers bij het makelaarskantoor terecht. Van den Berg: “We hebben in grove lijnen een vaste werkwijze, maar passen ons altijd aan het proces van de opdrachtgever aan. We gaan bovendien altijd objectief te werk: we volgen het traject van de bouwer, maar komen ook op voor de wensen van de kopers. Vanuit onze ervaring zijn we voor beide partijen een betrouwbare partner.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details