Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuwe website Intal

Nieuwe website Intal

De website is een vertaling van de geheel eigen manier van werken van Intal waarin het bedrijf de ‘why’ goed wil overbrengen net als de boodschap ‘feel connected’. Door gebruik van veel beelden van Intalisten aan het werk wordt het ook een persoonlijke site. Op de nieuwe website is er veel aandacht voor de cases, alle projecten die Intal doet. 

De vijf expertises op de website staan voor de manier van werken: THINK, CREATE, PRODUCE, BUILD en CARE. Dat zijn de gebieden waarin Intal sterk is. Tijdens alle projecten die het bedrijf doet, zet Intal deze expertises in. Intal werkt met eigen profielseries waarvan zij hun Intal aluminium geveloplossingen maken. Daarmee heeft Intal een unieke positie in Nederland. Zo kunnen zij snel schakelen als de architect een bepaalde esthetische wens heeft door met projectmatige oplossingen te komen. De wens van de architect staat dus centraal. 

Bekijk de nieuwe website en krijg meer feeling bij Intal, de eigen manier van werken en de prachtige resultaten die ze opleveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details