Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jubileum jaar voor Stedenbouw

Jubileum jaar voor Stedenbouw

Stedenbouw bestaat in november 75 jaar! Wat direct na de Tweede Wereldoorlog begon als vaktijdschrift voor de bouw, is decennia later uitgegroeid tot het meest toonaangevende communicatienetwerk over bouw-, infra- en energieprojecten in Nederland. 

Via een krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt op dagelijkse basis unieke, actuele content met de voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door al deze kanalen te combineren en continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Eind dit jaar presenteren we vanwege de feestelijkheden bovendien een speciale jubileum-editie van Stedenbouw. Een prachtig jaarboek waarbij inmiddels ruim 80 bedrijven de kans hebben gegrepen om zich uitgebreid te presenteren. We hebben daardoor helaas nog maar plek voor enkele organisaties. 

Sander van Hout

Wilt u deel uitmaken van deze bijzondere uitgave? Wacht dan niet te lang en neem contact op met Sander van Hout via s.vanhout@louwersmediagroep of 0495 – 450095. Hij vertelt u graag alles over de promotionele mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details