Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Hoogwaardige aluminium kozijnen, vliesgevels en zetwerk
Voortgang van de werkzaamheden in december.

Hoogwaardige aluminium kozijnen, vliesgevels en zetwerk

Harmonieus samenspel van oud en nieuw

In opdracht van hoofdaannemer Heilijgers Bouw en ontwikkelaar NEOO draagt J.M. van Delft & zn. uit Drunen met trots bij aan de uitbreiding van de Kauwgomballenfabriek. Dit markante gebouw, ooit een productiehal met kantoor, ondergaat momenteel een transformatie tot een indrukwekkende werkplek waar verleden, heden en toekomst samenkomen. J.M. van Delft & zn. speelt een essentiële rol in deze transformatie door de nieuwe gevel te voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen, vliesgevels en zetwerk.

J.M. van Delft & zn. voorziet de nieuwe gevel van hoogwaardige aluminium kozijnen, vliesgevels en zetwerk.

Deze uitbreiding is gericht op het behoud en herstel van historische elementen in de oude gevel, waardoor het een dynamische en moderne uitstraling krijgt. Door het vakmanschap en de expertise van J.M. van Delft & zn. wordt de gevel een ware eyecatcher, waarbij het samenspel van oud en nieuw een harmonieus geheel vormt. De oplevering van de gevel staat gepland voor begin 2024, waarna de afwerking met aluminium zetwerk zal plaatsvinden.

Ondanks de drukte en hectiek op de bouwplaats verloopt de samenwerking tussen de betrokken partijen naar behoren. Een van de grootste uitdagingen blijkt de strakke planning, waarbij het essentieel is dat alle partijen nauwkeurig op elkaar aansluiten. Desondanks is deze uitdaging succesvol overwonnen door middel van effectieve communicatie. Door open en transparant te overleggen, zijn alle betrokkenen erin geslaagd om de planning te handhaven en het project op koers te houden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details