Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Een open, modern en transparant pand met veel glas’
J.M. van Delft & zn. leverde de buitenschil voor het kantoorgebouw C3.

‘Een open, modern en transparant pand met veel glas’

Complete buitenschil voor kantoorgebouw C3

Al in een vroeg stadium werden de eerste lijnen van dit project uitgezet, toen Vesting Bouw de expertise van J.M. van Delft & zn. inschakelde. Albert Emmers, projectleider bij J.M. van Delft & zn., benadrukt het belang van deze vroege betrokkenheid: “Het ging met name over de mogelijkheden qua kozijntypen, beglazing in bepaalde afmetingen en technische vragen over het ontwerp. Samen met de architect hebben we de details uitgewerkt en zo kwamen we tot een compleet ontwerp.”

De krappe bouwplaats levert wel wat uitdagingen op.

Kozijnen en vliesgevel

De focus van het project ligt voornamelijk op kozijnen en een klein stukje vliesgevel, met als uitdaging de bijzondere driehoeksvorm van het gebouw. Voor dit doel worden hoogwaardige profielen van Schüco gebruikt, waarmee J.M. van Delft & zn. de complete buitenschil verzorgt.

Vooral de bereikbaarheid aan de kant grenzend aan het water vergt nauwkeurige planning en uitvoering.

Krappe bouwplaats

Hoewel Emmers aangeeft dat het project over het algemeen eenvoudig is, brengt de krappe bouwplaats enigszins complexiteit met zich mee. Vooral de bereikbaarheid aan de kant grenzend aan het water vergt nauwkeurige planning en uitvoering. “Daarbij is het een heel krappe bouwplaats, in een hoek waar je niet makkelijk bij kunt zonder kranen en ander materieel.” Desondanks is het wel een leuk project om aan mee te werken, voegt hij toe. Vol vertrouwen kijkt het team uit naar de toekomstige voltooiing van kantoor C3. Het belooft een open, modern en transparant pand te worden, waarbij vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. De gevelbouwer is Vesting Bouw dan ook dankbaar voor het vertrouwen en kijkt uit naar wederom een fijne samenwerking,

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details