Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Delaere Engineering BV verkoopt bedrijfstak ‘weegbruggen’ aan RDS BV

Delaere Engineering BV verkoopt bedrijfstak ‘weegbruggen’ aan RDS BV

Delaere Engineering?

Delaere Engineering heeft een lange en bekende geschiedenis in klassieke weegsystemen als weeg- bruggen en plateauwegers. 

Sinds geruime tijd heeft het bedrijf zich vooral ontwikkeld als machinebouwer, met als specialisatie installaties voor het afvullen en verhandelen van big bags. Het bedrijf is daarin internationaal actief en sterk vertegenwoordigd in sectoren als chemie, voeding en logistiek. Om zijn ambities daarin nog meer kracht bij te zetten wil Delaere de focus volledig op deze activiteit richten. 

RDS BV?

RDS Weighing & Safety – tot voor kort RDS Electronics – is marktleider in on-board weegsystemen en veiligheidsoplossingen waaronder camera’s en antibotssystemen. De tak weegsystemen wordt uitgebreid met de weegbruggen van Delaere Engineering. ‘Blijven investeren in mensen, organisatie en producten’ is één van de slagzinnen van het bedrijf en met deze overname wordt de daad bij het woord gevoegd.

Concreet?

Aan de weegbruggen zelf wordt niets veranderd.Ook het oorspronkelijke team blijft tot uw dienst. Het enige verschil is dus dat u vanaf mei 2021 ook voor weegbruggen bij RDS Weighing & Safety aan het juiste adres bent.

Bij vragen kunt u zich steeds richten via mail naar [email protected] of telefonisch op het nummer +32 56 29 10 10

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details