Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Bruggenbouwer tussen werknemer en werkgever

Bruggenbouwer tussen werknemer en werkgever

‘Wij zijn er voor personeel’. Zo luidt de pay-off onder het logo van Haldu Groep. Deze pay-off is op twee manieren uit te leggen. Haldu Groep is er met personeelsdienstverlening voor elk bouw- en autobedrijf met korte én langlopende projecten. Daarnaast is Haldu Groep er voor het personeel. Om vakmannen in de bouw, automotive en techniek een goede baan te bezorgen, steeds afwisselend werk te bieden, dat aansluit bij hun ervaring en capaciteiten, en persoonlijk te begeleiden.

De dienstverlening van Haldu Groep beperkt zich niet tot enkel het uitzenden van vakmannen. “Onze dienstverlening is juist breed georiënteerd en gericht op een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers”, vertelt Caspar Jansen, directeur van Haldu Groep. “Uitzenden, detachering, werving & selectie en payrolling maken deel uit van ons aanbod. Maar het belangrijkste is dat dit altijd op basis van persoonlijk contact gaat. Zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze vakmannen.”

Langdurige relaties
“De medewerkers op kantoor zijn het gezicht en de ziel van de organisatie”, vervolgt Jansen. “Hun kennis en ervaring, sterke betrokkenheid bij de werknemers én hun opdrachtgevers bepalen de tevredenheid van onze klanten. Met een duidelijke langetermijnfocus op basis van langdurige relaties zijn zij gericht op continuïteit.”

Persoonlijk contact
Langdurige relaties gelden overigens niet alleen voor klanten van Haldu Groep, legt Jansen uit. Ook met de vakmannen die Haldu Groep uitzendt, gaat men het liefste een langetermijnrelatie aan. “Haldu Groep hecht veel waarde aan persoonlijk contact met onze vakmannen. Bijvoorbeeld op de bouwplaats, middels een persoonlijke opstart door medewerkers van onze buitendienst. Maar ook individueel contact met een eigen werkcoach bij ons op kantoor, die onze medewerkers van A tot Z begeleiden en met raad en daad bijstaan zodra ze voor ons gaan werken.”

Meer dan 33 jaar ervaring
Halkers Groesbeek, Duoflex Bouwondersteuning en Gromada, dochterondernemingen van Haldu Groep, hebben jarenlang op eigen kracht gewerkt. Jansen: “Maar sinds de fusie in 2010 werken wij als Haldu Groep samen aan een sterke organisatie met de focus op personeel én opdrachtgevers. Deze ervaring en expertise zetten wij dagelijks graag voor vakmannen en klanten in.”

Door de jarenlange ervaring heeft Haldu Groep niet alleen persoonlijk contact hoog in het vaandel staan, ook veiligheid, gezondheid en gecertificeerd werken worden dagelijks onder de aandacht gebracht. Jansen: “Eén van onze buitendienstmedewerkers is veiligheidskundige en is op die manier ook uitermate geschikt als bruggenbouwer tussen de uitvoerder en werknemer. Zeker op het gebied van veiligheid, wat voor alle partijen natuurlijk ontzettend belangrijk is. Elke dag maken wij onze vakmannen nóg bewuster van veilig en gezond werken op de bouw. Dit doen we onder de noemer Safe Start, een veiligheidsprogramma dat we, naar aanleiding van een seminar van één van onze grote opdrachtgevers, zelf hebben opgezet. Reden voor ons om onze voorlichtingsinformatie te bundelen in het boek Safe Start.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details