Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Algeco steviger aan kop in Europa met overname van Buko Huisvesting, Buko Bouw en winkels in Nederland

Algeco steviger aan kop in Europa met overname van Buko Huisvesting, Buko Bouw en winkels in Nederland

Algeco Group, de toonaangevende verhuurder van modulaire ruimtes in Europa en de regio Azië-Pacific, kondigt vandaag aan dat het BUKO Huisvesting en BUKO Bouw & Winkels in Nederland overneemt.

Deze transactie versterkt de positie van Algeco op de Nederlandse markt voor modulaire gebouwen aanzienlijk. Zo beschikt de groep voortaan over meer dan 15.000 units in Nederland (voor de overname: 3000). BUKO Huisvesting en BUKO Bouw & Winkels zijn actief op 5 locaties, stellen 195 mensen tewerk en hadden in 2018 een omzet van € 60 miljoen. Voorheen waren de bedrijven eigendom van Scheybeeck.

Mike Smith, Chairman van Algeco: “Deze overname is een belangrijke stap vooruit voor Algeco Group, want ze versterkt onze positie en aanwezigheid op de Nederlandse en Europese markt aanzienlijk. Ik heet BUKO Huisvesting, BUKO Bouw & Winkels en hun medewerkers van harte welkom bij onze groep. Ook hun klanten halen voortaan voordeel uit Algeco’s toonaangevende aanbod van producten en diensten; daar heb ik alle vertrouwen in. De modulaire bouw is een aantrekkelijke en groeiende markt en overnames vormen een belangrijk element van de groeistrategie van Algeco.”

Charles Nagel, Managing Director BUKO Huisvesting: “Met veel plezier sluiten we ons aan bij Algeco Group, waardoor we onze activiteiten op het vlak van tijdelijke en semipermanente modulaire gebouwen kunnen uitbouwen.”

Koos Verloop, Managing Director BUKO Bouw & Winkels: “Nu we deel uitmaken van de belangrijkste aanbieder van modulaire ruimtes in Europa, kunnen we onze oplossingen ook aan nieuwe klanten aanbieden. Een mooi vooruitzicht.  Ik ben ook blij dat Algeco dezelfde ambitie heeft als wij: klanten helpen om hun potentieel ten volle te benutten door hen een veilige en comfortabele omgeving te bieden.”

Over BUKO Huisvesting en BUKO Bouw & Winkels

BUKO Huisvesting en BUKO Bouw & Winkels zijn toonaangevende aanbieders van tijdelijke en semipermanente gebouwen voor het onderwijs, de gezondheidszorg, de bouwsector, de retail en de overheid in Nederland. De privéonderneming staat sterk in Nederland, met Beverwijk en Zaltbommel als grootste vestigingen. bukohuisvesting.nl

Over Algeco

Algeco is in Europa en Azië-Pacific de grootste zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is in modulaire ruimtes en aanvullende producten en diensten. We creëren optimale ruimtes waar mensen kunnen wonen, werken en leren.

We staan altijd en overal klaar voor onze klanten, wat ze ook nodig hebben. We zijn:

  • Beschikbaar: kleine en grote projecten, waar dan ook – wij leveren overal.
  • Flexibel: wij reiken onze klanten kant-en-klare oplossingen aan, wat ze ook nodig hebben – ruimte, meubilair, apparatuur, internet- en telefoonverbindingen.
  • Betrouwbaar: waar klanten ons ook nodig hebben, dankzij onze expertise en ervaring doen wij het in één keer goed.

 

Algeco heeft zijn hoofdzetel in Londen en is actief in 22 landen met ongeveer 250.000 modulaire gebouwen en mobiele opslagruimtes en 3400 accommodaties voor medewerkers. Het bedrijf werkt onder verschillende merknamen: als Algeco in Europa, als Elliott in het Verenigd Koninkrijk, als Ausco in Australië, als Portacom in Nieuw-Zeeland en als Algeco Chengdong in China.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details