Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Advies en resultaat gecombineerd, op maat van de vraag’

‘Advies en resultaat gecombineerd, op maat van de vraag’

De complete E-installaties voor de openbare gebieden in Westfield Mall of the Netherlands worden verzorgd door Energie Techniek BV, onderdeel van NEXTON. “NEXTON denkt in oplossingen”, aldus algemeen directeur Eugene Soffers. “De organisatie- en beheersstructuur van een dergelijk project is natuurlijk uniek, en dat vraagt een installatieproces volledig op maat van de vraag.”

“Wij combineren advies en resultaat op een wijze die wij ‘resultancy’ noemen. NEXTON is geen traditionele installateur en denkt niet langer in traditionele hokjes als E en W, advies, engineering of uitvoering”, zegt Soffers. “De vraag van de klant staat in alle gevallen centraal, wij bieden oplossingen.” De uitvoering is verdeeld in een aantal percelen, dan wel faseringen, die stap voor stap worden opgeleverd. “Zo verzorgen wij de complete E-installaties, inclusief toegangscontrole, brandmeldinstallaties en krachtstroomvoorzieningen voor de verkeersruimten en infrastructuur van the Mall. Het zijn kleinere deelprojecten bij elkaar, maar de som is uiteraard meer dan de delen.”Techniplan maakte het installatietechnisch ontwerp tot aan het VO, NEXTON doet de rest, volledig in BIM. Het project bevat een grote component speciale belichting en het winkelcentrum is volledig uitgerust met wifi. De bouwtijd bedraagt 36 maanden, de totale aanneemsom loopt in de tientallen miljoenen.

Soffers: “Wij lopen drie jaar lang met alle bouwstromen mee. The Mall is een goed voorbeeld van hoe wij te werk gaan: NEXTON biedt consultancy en resultaat in één. Resultancy noemen wij dat: oplossingsgericht installeren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details