Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Wij ontzorgen opdrachtgevers bij het sluiten van de complete buitengevel’

‘Wij ontzorgen opdrachtgevers bij het sluiten van de complete buitengevel’

Van ramen, deuren en kozijnen tot en met complete gevels, glas en specials. “We zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten”, vertelt directeur Jeroen Boeters. “Zowel in de woning- als utiliteitsbouw, in scholen en overige overheidsinstellingen. Hierdoor mogen we ons ondertussen rekenen tot de grotere mkb-bedrijven. Toch zal de klant hier weinig van merken. We doen er namelijk alles aan om de lijnen kort te houden. Zelfs bij de allergrootste projecten hebben klanten een vaste gesprekspartner, die van elk detail op de hoogte is.”

Jeroen Boeters startte zijn carrière bij Van Dool Geveltechniek, waar hij van 2010 tot 2012 verantwoordelijk was voor de verkoop en het projectmanagement van stalen, aluminium en kunststof kozijnenprojecten. Vader Koos Boeters was 35 jaar lang technisch directeur van Van Dool Geveltechniek. “Samen hebben we een enorme kennis en knowhow op het gebied van gevels, die we sinds 2013 inzetten in onze eigen onderneming: Stalku Geveltechniek”, vertelt Boeters. “Met een professioneel team voor ontwerp, werkvoorbereiding, productie en montage zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een vertrouwde partner en leverancier van stalen, aluminium en kunststof gevelelementen. Sinds 2018 zijn we gevestigd in een nieuw bedrijfspand te Zoetermeer, met vele kantoorruimtes en een eigen buitenterrein, dat gunstig gelegen is ten opzichte van de grote snelwegen.”

Unieke beschermcoatings voor gevelelementen

In Zoetermeer is ook dochteronderneming HS Protect Nederland gevestigd, dat een tweetal beschermcoatings voor gevelelementen ontwikkelde en daarmee een flinke meerwaarde voor de kozijnenbranche levert. “Met HS Protect leveren wij een unieke beschermcoating die met een airless verfspuit op de gevelelementen kan worden aangebracht”, vertelt Boeters. “De coating is compleet natuurlijk en beschermt de elementen tegen beschadigingen tijdens proces, productie, transport, opslag en montage. Na oplevering kan de coating – die zich dan heeft ontwikkeld tot een beschermende filmlaag – bovendien in een handomdraai worden verwijderd. De elementen zijn dan niet alleen onbeschadigd, maar ook nog eens direct schoon.” Bovendien introduceerde HS Protect Nederland recent een waterbestendige variant van de coating, voor een optimale bescherming van beton. Denk bijvoorbeeld aan betonnen trappen, gangen en balkons, die tijdens de bouw veel te verduren krijgen. De producten van HS Protect Nederland zijn recent toegepast in bijvoorbeeld woontoren TOREN in Hoorn, project Verde Vista in Zoeterwoude-Rijndijk, het Amsterdam Marriott Hotel, 171 appartementen Westenwal te Groningen  en 267 woningen Siriusstraat te Hoorn.

Hoge kwaliteit, minimale milieubelasting

Naar wens van de opdrachtgever levert Stalku Geveltechniek de profielsystemen in staal, aluminium en kunststof. In ieder gevelproject wordt maatwerk geleverd. “De klant krijgt hierdoor precies wat hij wil, zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben”, aldus Boeters. “Bovendien volgen wij marktontwikkelingen op de voet. Onze producten belasten het milieu minimaal en zijn gekoppeld aan het concept ‘Green Building’ en ISO-gecertificeerd.” Ook met de kwaliteit zit het meer dan goed. “Onze producten zijn duurzaam en voldoen aan de laatste normeringen en veiligheidseisen. Bovendien kunnen met de beschermcoatings van dochteronderneming HS Protect Nederland alle gevelelementen naar wens worden voorzien van beschermfolies, waardoor zij onbeschadigd blijven tijdens het bouwproces.”   

Projecten van Stalku Geveltechniek die dit jaar gerealiseerd of in uitvoering zijn:

•  Bedrijfspand Noordhoek Kaas te Bodegraven;
•  102 portiekwoningen te Den Haag;
•  Internationale school Dorpspunt te Stompwijk;
•  Appartementencomplex De Gaard te Utrecht;
•  319 appartementen Laan van Spartaan te Amsterdam;
•  Appartementencomplex Huis van Bewaring te Rotterdam;
•  Woontoren Totem te Hasselt, België;
•  Gemeentehuis Alblasserdam;
•  Appartementencomplex De Baronie te Alphen aan de Rijn;
•  Bedrijfspand OL Ultrasound TU Delft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details