Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Stalen en aluminium kozijnen en vliesgevels

Stalen en aluminium kozijnen en vliesgevels

Volledige buitenschil

Aan de Danzigerkade krijgt Cinema Amsterdam gestaag vorm. Gevelbouwer J.M. van Delft & zn. heeft de eer om de volledige buitenschil van het door Dedato ontworpen pand op zich te nemen. In opdracht van Homines Bouw levert zij stalen en aluminium kozijnen en vliesgevels voor zowel het kantoor als de hoofdentree van dit project. 

Een belangrijk ingrediënt voor het succes van dit project is de naadloze samenwerking met de hoofdaannemer.

Het kantoor nadert zijn voltooiing. Wind- en waterdicht, zoals beoogd, zal dit gebouw naar verwachting aan het eind het eerste kwartaal van 2024 gereed zijn. Het vervolg, de aanstaande montage van gebouw B, staat gepland voor eind dit jaar. Dit betreft de ingang naar de bioscoop, waar al enkele stalen brandwerende puien gemonteerd zijn.

J.M. van Delft & zn. bewijst niet alleen haar vakmanschap, maar toont ook een strakke projectplanning waarbij efficiëntie en kwaliteit hand in hand gaan. Een belangrijk ingrediënt voor het succes van dit project is de naadloze samenwerking met de hoofdaannemer. Ondanks de drukte en hectiek op de bouwplaats hebben beide partijen bewezen dat een goede communicatie en planning essentieel zijn voor een succesvolle realisatie van een dergelijk ambitieus project.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details