Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Aluminium kozijnen, vliesgevels, loopbrug, trappenhuis en stalen puien

Aluminium kozijnen, vliesgevels, loopbrug, trappenhuis en stalen puien

Gevelbouwbedrijf J.M. van Delft & zn. levert en monteert de aluminium kozijnen en vliesgevels voor het kantoor, magazijn, de loopbrug en het trappenhuis, evenals enkele stalen puien voor het nieuwe vers-distributiecentrum van PLUS Supermarkten in Deventer. In totaal gaat het om bijna 1.700 m2 vliesgevels en kozijnen.

Projectleider Jan-Willem Richt: “We werken regelmatig samen met de hoofdaannemer van dit project, onze partner Heerkens van Bavel. Dat verloopt altijd prettig. In het derde kwartaal van 2022  zijn we gestart met de werkvoorbereiding en in week 10 van dit jaar zijn we begonnen met bouwen.”

De laatste fase van het project was het meest uitdagend: het plaatsen van de loopbrug over de laaddocks, van de parkeergarage naar het kantoorgedeelte. “De rest van de detaillering was niet zo spannend. Maar het was wel een mooie, technische uitdaging om die loopbrug helemaal goed en compleet op zijn plek te krijgen. Op de onderliggende staalconstructie werd onze aluminium vliesgevel gemonteerd. Vooral omdat het een zwevende constructie is van zo’n veertig meter lang, was dit best een leuke uitdaging. Bij dit proces waren wij betrokken van engineering tot aan montage.”

Van offertefase tot oplevering

J.M. van Delft & zn. begeleidt het gehele proces van de offertefase tot de engineering en van de productie tot de montage en service na oplevering. “De architect maakt het ontwerp en wij detailleren dit verder uit in technische tekeningen, in samenspraak met de hoofdaannemer. Daarin hebben wij een adviserende rol. Na definitief akkoord bestellen we de materialen, plannen we de productie, verzorgen we het transport naar de bouw en zorgen we voor de montage.”

Richt is tevreden over het verloop van het project en de samenwerking met andere partijen. “Alles is in goed overleg verlopen. Natuurlijk zijn er altijd wel wat puntjes van aandacht. Bijvoorbeeld de planning, deze staat altijd netjes op papier van alle partijen voor de start van de bouw maar wijzigt tijdens het project regelmatig. Juist als je het dan met elkaar kan oplossen, leidt het tot een fijne samenwerking en bovendien een mooi project. “

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details