Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Hamer

Hamer. Compleet in techniek

Hamer is een familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Betrouwbaarheid, daadkracht, veiligheid, milieu en continuïteit van onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. We hebben ongeveer 450 medewerkers in dienst en zijn gevestigd op vier plaatsen in Nederland en België.

17 expertises
Met 17 expertises zijn wij het meest complete installatiebedrijf van Europa. Bedrijven en (semi)overheden kunnen voor werkelijk alles bij ons terecht. Van klimaatinstallatie tot asbestsanering en van ontwerp tot en met service en onderhoud. En dit allemaal met eigen mensen die binding hebben met ons bedrijf, gemotiveerd zijn en verantwoordelijkheid nemen voor hun werk.

Technisch staan we ons mannetje
Warmtepompen zijn nu super actueel maar wij passen ze al jaren toe. We werken dagelijks aan allerlei schone brandstofvoorzieningen. Zo bouwen we LNG installaties voor het vrachtverkeer dat hierdoor schoner en stiller is en leggen we hele laadpleinen aan met elektrische (snel)laders van 11 KW tot 350 KW. We doen projecten zoals bijvoorbeeld de warmte-uitwisseling van afvalwarmte van een datacenter dat middels warmtepompen gebruikt wordt voor het verwarmen van een zwembad, een school en een bedrijf in kamerplanten. Dit jaar zijn we gestart met de installatie en het onderhoud van waterstof- installaties voor personenauto’s, bussen en vrachtwagens voor diverse leveranciers van deze systemen.

Vaak doen we veel meer dan het leveren en plaatsen van de technische installatie. Denk daarbij aan grondwerk, bestrating, plaatsen van lichtmasten en verwijsborden. We kunnen opdrachtgevers een compleet project uit handen nemen.

Onze motivatie en drive halen we uit onze passie voor techniek en het streven om onze relaties optimaal te ondersteunen bij hun activiteiten. Dit heeft geleid tot een zeer breed dienstenpakket met als resultaat tevreden opdrachtgevers die ook voor hun volgende project, groot of klein, weer bij ons terugkomen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Installaties Adres Stadhoudersmolenweg 23
7317 AV Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)55 577 72 00 E-mailadres info@hamer.net Website www.hamer.net

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details