Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Vastgoedadvies- en projectmanagementbureau Drees & Sommer

Sinds medio 2020 hebben vastgoedadvies- en projectmanagementbureaus BOAG en Drees & Sommer hun krachten gebundeld. Wereldwijd werken bij Drees & Sommer ruim 3.800 medewerkers vanuit 46 kantoren. De circa 100 medewerkers van Drees & Sommer Netherlands werken vanuit de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven aan de vastgoed-, huisvestings- en infravraagstukken van profit en non-profit bedrijven. Zij leveren toekomstgericht advies als basis voor succesvolle gebouwen, goed renderende vastgoedportefeuilles, effectieve infrastructuur en leefbare steden.

De consultants en projectmanagers van Drees & Sommer kunnen u adviseren en ondersteunen vanuit een uitgebreid en integraal dienstenpakket, vanaf de eerste ideeën tot en met realisatie, onderhoud en beheer. De diensten – Project Management, Development Management, Sustainability Consulting, Project Management Fit-Out, UX & Workplace Consulting, Facility Management, Cost Consulting, Construction Management, Real Estate Consulting en Infrastructural Consulting – zijn complementair en kunnen elkaar in effectiviteit versterken.

Drees & Sommer werkt met een sectorale benadering van projecten, wat onze opdrachtgevers het voordeel geeft van een brede expertise. Zo zijn wij thuis in de sectoren Education, Hospitality, Healthcare (Cure & Care), ICT, Life Sciences, Logistics, Public, Industry, Property Companies, Retail en Residential. Als onderdeel van een internationale organisatie beschikken wij over uitgebreide kennis van en ervaring met zowel sectorspecifieke topics als brancheoverstijgende onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering, efficiënte concepten en technologische innovaties. Uiteraard zijn de professionals op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt en alle relevante wet- en regelgeving.

Voor meer informatie over onze organisatie, onze dienstverlening en de sectoren waarin Drees & Sommer Netherlands actief is: www.dreso.nl.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Adviesbureaus Adres Hoefbladstraat 20 – 22
2153 EX Nieuw-Vennep
Nederland
Telefoonnummer +31 88 77 62 670 E-mailadres info.nl@dreso.com Website dreso.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details