Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Recticel Insulation

Recticel Insulation is een isolatiepartner die hoogwaardige PIR-isolatieoplossingen en advies levert aan bouwend Nederland. Producten worden gebruikt voor de (na)-isolatie van daken, gevels en vloeren bij zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten (na-isolatie) in de woning- en utiliteitsbouw. 

Wat wij belangrijk vinden? Het leveren van een betrouwbaar partnerschap en de juiste expertise aan bouwprofessionals. We willen onze opdrachtgevers ontzorgen en – samen met hen – de beste oplossing voor elk isolatievraagstuk realiseren. Wij stellen alles in het werk om een bijdrage te leveren aan energiezuinige gebouwen en de energietransitie in Nederland.

Duurzame isolatie

We vernieuwen en werken samen met één doel voor ogen: isolatiemateriaal ontwikkelen dat niet een beetje of grotendeels, maar fundamenteel duurzaam is. Omdat de zorg voor onze toekomst net zo belangrijk is als voor onze producten. Om de puzzel naar circulair te leggen zet Recticel binnen elke fase van de levenscyclus serieuze stappen naar een fundamenteel duurzaam product.

  • Meer weten over duurzame aanpak?

Lees verder en ontdek hoe Recticel de toekomst voor ogen heeft

Recticel isolatiematerialen voor dak- en gevelisolatie
Om daken en gevels te isoleren biedt Recticel Insulation een compleet assortiment hardschuim isolatieplaten (PIR). Met deze isolatieoplossingen ben je verzekerd van een optimaal resultaat! Actuele informatie, technische gegevens, verwerkingsrichtlijnen, certificaten vind je op de website van Recticel Insulation.

  • Ontdek welke materialen bij jouw project geschikt zijn

Bekijk alle isolatieoplossingen of bekijk voorbeeldprojecten

Méér dan alleen een isolatieoplossing

Bouwprocessen worden complexer en de vraag is groot. Dat komt door veranderende bouwregelgeving, de woningcrisis en de energietransitie naar een duurzaam gebouwede omgeving. Dan is het wel zo prettig dat je kunt bouwen op een partner die kan ondersteunen en helpen waar het nodig is.

Bij Recticel Insulation vind je daarom niet alleen de juiste isolatieoplossing. Om jouw project te laten slagen krijg je van ons de hulp die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Wij voorzien jou van het nodige advies van a tot z en bieden de noodzakelijke technische ondersteuning om de materialen goed en efficiënt te verwerken.

  • Isolatiekennis vergroten?

Lees onze kennisartikelen

Onze mensen

Medewerkers van Recticel Insulation hechten belang aan persoonlijk contact en een goede samenwerking. Onze technisch specialisten en ons ervaren verkoopteam loodsen je door het bouwproces en reiken je de oplossingen aan die het beste bij je situatie passen. Onze engineers houden hun vakkennis op peil door regelmatig vakinhoudelijke en diepgaande trainingen te volgen. Daardoor zijn zij in staat je te ontzorgen in het hele bouwproces en -constructie. Er komt samenwerking tot stand omdat wij partijen bij elkaar brengen waardoor het bouwproces beter op elkaar aansluit en dat voorkomt fouten, bespaart tijd en geld.

Actief in passief bouwen

Onze sales engineers hebben bijna allemaal de opleiding gevolgd tot gecertificeerd passiefhuis vakman en kunnen breed adviseren over waarom passief bouwen een betrouwbare en economisch interessante manier is om energieneutraal te bouwen en te renoveren. Maar ook wat erbij komt kijken in de bouwuitvoering en waar je op moet letten bij de keuze van isolatiematerialen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Spouw isoleren met Eurowall Recticel Insulation

algemene informatie

Services Isolatie Adres Wanraaij 4
6673 DN ANDELST
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)488 470 170 E-mailadres verkoopisolatie@recticel.com Website recticelinsulation.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details