Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Preco

Preco, uw totaalleverancier van hoogwaardige prefab betonelementen.

Bij Preco specialiseren we ons in diverse prefab betonproducten, waaronder kanaalplaatvloeren, wanden en specials. Of het nu gaat om een volledig betoncasco of alleen wanden, onze producten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en te investeren in milieuvriendelijke productieprocessen. Met ons oog op duurzaamheid willen we niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een positieve impact hebben op onze omgeving. Hoe doen wij dit?

  • Door het minimaliseren van de CO2-uitstoot door de inzet van onze eigen betoncentrale en het gebruik van een betonmengsel met minimale toevoeging van cement.
  • We zijn volledig zelfvoorzienend met 3.300 zonnepanelen op ons dak, genoeg om ook nog eens 200 huishoudens in Apeldoorn van stroom te voorzien.
  • Meten en rapporteren van broeikasgassen, via het jaarlijks duurzaamheidsverslag.
  • Door het behalen van het ISO14001-certificaat, een internationale norm die strenge eisen stelt aan het milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem en de deelname aan het CSC-Duurzaamheidsverslag van Betonhuis waarborgen dat alle betonelementen op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd.
  • Het voortdurend actief innoveren in de efficiëntie en duurzaamheid van de interne processen. Dit omvat niet alleen technologische vooruitgang, maar ook het betrekken van medewerkers bij het vinden van nieuwe manieren om positieve verandering teweeg te brengen.

Beton van A tot Z
Onze kracht ligt in het ontzorgen van de klant. Als totaalleverancier verzorgen wij uw beton van A tot Z. Van engineering tot productie, vervolgens van levering tot montage. Het voordeel van eigen engineering is de flexibiliteit en het snel kunnen schakelen. Met onze moderne fabriek in Apeldoorn zijn er veel productiemogelijkheden en kunnen we snelle levertijden garanderen. Het transport gebeurt voor een groot deel in eigen beheer, waardoor de klantwens centraal staat. Na levering kunnen wij de montage volledig voor u verzorgen, in samenwerking met onze klant.

Service
Bij Preco geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan onze klanten. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij uw projecten en om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze website voor meer informatie, of neem contact op met onze verkoopafdeling.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Prefabbeton Adres IJsseldijk 31
7325 WZ Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer 085-1122360 E-mailadres [email protected] Website preco.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details