Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Alhra Glas B.V.

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glashandel in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz.

Alhra Glas levert glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor U naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in Uw glas. Hiernaast kunt U ook bij Alhra Glas terecht voor voorzetramen, windschermen, gebogen glas, glas in lood, brandwerend glas. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt U ons via onze contactgegevens  benaderen, wij zullen Uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden! Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam, met ons pand liggen we langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn.

GBO-gecertificeerd
Alhra Glas B.V. is officieel GBO Vakgecertificeerd. Het certificaat laat zien dat onze glaszetters en glasmonteurs volgens de hoogste standaard in de branche zijn geschoold. Zo waarborgen we Uw veiligheid en die van onze werknemers én laten we zien dat wij een hoge kwaliteit leveren.

Kwaliteit hoog in het vaandel
Bij Alhra Glas staat de kwaliteit hoog in het vaandel, alleen met het leveren van de juiste kwaliteit die aan alle hedendaags geldende normen voldoet kan een project tot een goed einde worden gebracht. Vanzelfsprekend krijgt u van ons de bijbehorende garantie.

De missie van Alhra
“Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.”

Bevoegd om asbest klasse 1 te saneren
Alhra Glas is tevens bevoegd om Asbest klasse 1 te saneren. Asbest is een verzamelnaam voor verschillende in de natuur voorkomende mineralen die zijn opgebouwd uit kleine vezels. Asbesthoudende materialen zijn over het algemeen goed bestand tegen zuren, logen en hoge temperaturen. Bovendien is het slijtvast, brandwerend en goedkoop. Dit zijn de redenen waardoor asbest in het verleden veel is gebruikt.

Alhra Glas levert en plaatst onder andere:

 • Isolerende beglazing
 • Enkelglas in diverse diktes
 • Gelaagd veiligheidsglas
 • Brandwerende beglazing
 • Kogelwerende beglazing
 • Diverse soorten draadglas
 • Gefigureerd glas
 • Spiegels
 • Monumentaal glas
 • Ventilatieroosters
 • Geluidswerende roosters
 • Profilit

“Alhra Glas levert alle soorten glas met zichtbaar vakmanschap”

Ook onderdeel van de Alhra Groep zijn Alhra Services en Alhra Kozijnen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Daken & GevelsGlas Adres Strickledeweg 120
3044 EL Rotterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)10 4777596 E-mailadres info@alhra.nl Website alhra.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details