Itho Daalderop

Itho Daalderop

Energieneutrale of nul-op-de-meter woningen zijn voor ons geen uitdaging meer

De Nederlandse woningvoorraad moet in een rap tempo verduurzamen. Laten we daarbij vooral het comfort en de gezondheid van de bewoners niet uit het oog verliezen. Betaalbare totaalconcepten met warmtepompen

en ventilatie zijn dé basis voor verduurzaming. Door het zorgen voor een gezond binnenklimaat in meer dan een miljoen woningen – én door het real time monitoren van onze warmtepompen – zijn het inmiddels bewezen concepten. Nul-op-de-meter is geen technische uitdaging meer.

Voor elke woning de juiste totaaloplossing

Met bouwstenen als warmtepompen voorverwarming, koeling en warm water, ventilatie voor een gezond binnenklimaat, zonnepanelen en monitoring, kan voor elke woning de juiste totaaloplossing worden samengesteld. Slim samenwerken met alle partners in de bouwkolom en het centraal stellen van wensen en eisen vormen de sleutel tot succes.

Vijf miljoen huishoudens

In vijf miljoen Nederlandse huishoudens zijn onze producten aanwezig. Van Close-in boilers, ventilatieboxen tot en met nul-opde-meterwoningen met warmtepomp. Meer weten over onze oplossingen? Kijk op www.ithodaalderop.nl.

Itho Daalderop

Itho Daalderop Nederland
Bezoekadres:
Lingewei 2
4004 LL Tiel
Postadres:
Postbus 21
3100 AA Schiedam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Lingewei 2, 4004 LL Tiel
      [titel] => Itho Daalderop Nederland
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Itho Daalderop

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Itho Daalderop. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Kingspan geïsoleerde panelenKlimaatgarant