Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

WEBO – Uitvinders in de timmerindustrie

Voor WEBO zijn innovatie, duurzaam en circulair belangrijke pijlers. Zo produceren zij kozijnen, HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen) met het oog op de toekomst en leefomgeving. Belangrijk voor WEBO is het uitvinden van de optimale oplossing, dit doen ze met hun hoofd en handen. Daarom positioneren zij zich als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’.

Steigerloos® Bouwen

Vanaf de start in 1988 is WEBO bezig met optimalisering van het bouwproces. Vooruitstrevend met nieuwe technieken en producten. Bouwen met HSB-elementen is inmiddels bekend in Nederland, maar als innovatieve bouwer gaan we een stap verder. Met Steigerloos® bouwen is het HSB-element voorzien van een buitenschil en kozijn! Hierbij is de gevelarchitectuur eindeloos. Gaat u voor een houten, hout-aluminium, aluminium of kunststof kozijn? En laat daarnaast de gevel bekleden met hout, stucwerk, zonnepanelen of minerale gevelstenen!

Even wat voordelen op een rij:

  • Luchtdicht bouwen
  • Gevelelementen met brandklasse B
  • RC-waarde van 8,0 en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Aanzienlijke bouwtijdverkorting
  • Hoogbouw tot 70 meter

HoutAlu-Kozijn®

Een van de kozijnen die toepasbaar is bij Steigerloos® bouwen is het HoutAlu-Kozijn®. De combinatie van de materialen hout en aluminium versterken elkaars kracht. Sfeervol hout aan de binnenzijde en een strak design van aluminium aan de buitenzijde.

Het HoutAlu-Kozijn® is erg veelzijdig. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn in vele kleuren te verkrijgen. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit meerdere soorten hout, denk hierbij aan lariks, meranti of eiken. En welk soort glas moet er in uw kozijn, HR++ of Triple glas?

Naast de looks heeft dit kozijn een aantal belangrijke specificaties:

  • U-waarde van 0,64
  • Geen onderhoud
  • Ideaal voor hoogbouw
  • Lage Total Cost of Ownership

Of bent u benieuwd naar onze andere kozijnen? Bekijk dan BENG- of NOM-Kozijn of Eiken-Kozijn. Steigerloos® Bouwen en het HoutAlu-Kozijn® zijn in ieder geval een innovatieve match. Welke innovatieve match kunnen wij voor u maken?

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)548 518011 E-mailadres info@webo.nl Website webo.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details