Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

VIAVAC vacuum lifting

Slimme oplossingen voor het plaatsen van dak- en gevelelementen

VIAVAC is een Nederlandse fabrikant en leverancier van vacuüm hijsgereedschappen. Wij zijn bekend van o.a. de productnamen CladBoy en RotaBoy. Hiermee kunnen alle sandwich dak- en wandpanelen op een efficiënte, gezonde en veilige wijze geplaatst worden. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment glaszuigers voor de montage van glaselementen, waaronder de VIAVAC GBL en ons meest recente glaszuiger de VIAVAC GBH-1800, waarmee glas tot maar liefst 1.800 kg gehesen kan worden. Doordat wij alle hijsgereedschappen in eigen huis ontwikkelen en fabriceren, kunnen wij snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de markt. 

Veiligheid boven alles

Al onze vacuüm hijsgereedschappen zijn, zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13155, voorzien van een extra valbeveiliging. Dit kan uitgevoerd zijn met sjorbanden of met onafhankelijke vacuümcircuits.

Koop, huur en service onder één dak

Naast koop, bieden wij onze apparaten ook te huur aan. Wij beschikken over een ruime huurvloot waardoor vrijwel altijd het gewenste apparaat beschikbaar is. Onze transportservice biedt de mogelijkheid om op locatie te bezorgen.

Internationaal netwerk

Onze vacuüm hijsgereedschappen worden over de hele wereld ingezet. Wij werken met een groot en groeiend internationaal netwerk van betrouwbare dealers. Met onze ondersteuning en hun kennis en ervaring van de lokale markt zijn wij in staat de klant de beste en meest efficiënte oplossing te bieden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.viavac.nl

Voordelen gebruik VIAVAC vacuümheffers:

  • Versnelt de montage
  • Bespaart personeelskosten
  • Verbetert de werkomstandigheden
  • Voorkomt beschadiging
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres 1e Industrieweg 8
3411 MG Lopik
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)348 449 660 Faxnummer +31 (0)348 449 661 E-mailadres info@viavac.nl Website viavac.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details