Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Van Hees Elektrotechniek & ICT

Wij zijn van Hees.

Als installatiebedrijf bieden wij oplossingen op het gebied van Elektrotechniek & ICT. Vanaf de start van een project, de ontwerpfase tot en met de aanleg en realisatie van het hele project en ook daarna, blijven we betrokken. De afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door de uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.

De verschillende specialisten bij Van Hees elektrotechniek concentreren zich op werkterreinen in utiliteitsbranche en woningbouw, brandveiligheid en service & onderhoud.

Deze disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Alle werkzaamheden en specialismen kunnen door de juiste mensen worden uitgevoerd en de samenwerking binnen de organisatie is goed georganiseerd waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Voor elk project stellen wij van onze mensen een team samen dat past bij aard en omvang van het project.

Bijzonder is dat Van Hees met 95 medewerkers een volledig project kan engineren en uitvoeren zonder uit te hoeven besteden. Wij hebben alle specialisaties in huis.

Historie

Van Hees Elektrotechniek & ICT is ruim 50 jaar geleden gestart als een familiebedrijf. Een klein bedrijf met korte communicatielijnen en een nauwe band met de opdrachtgever. Zonder deze waardevolle bedrijfscultuur uit het oog te verliezen heeft Van Hees zich ontwikkeld tot het moderne installatiebedrijf dat het nu is. Een gezonde organisatie met een stabiel personeelsbestand.

Certificering

Elektrotechniek Van Hees B.V. voldoet aan strenge en onafhankelijke normen en voorschriften voor veiligheid die vastgelegd zijn in de volgende certificaten en keurmerken:

  • VCA** 2017/6.0
  • SCL trede 2
  • BRL 6000: 2016
  • BMI 2011 Onderhouden van brandmeldinstallaties

Naast het garanderen van veiligheid volgens criteria van bovenstaande certificaten, neemt Van Hees de verantwoordelijkheid voor integer en duurzaam ondernemen. We zijn onder meer aangesloten bij MVO Nederland en richten ons op scholing van jongeren maar ook op zij-instromers.

Diensten:

  • Brandveiligheid
  • Beveiliging, Toegangscontrole en CCTV
  • Elektrotechnische installaties
  • ICT, Datanetwerken
  • Service, onderhoud & inspecties, Scope 8, 10 en 12 inspecties
  • Systemen voor energieopslag, energiemanagement en laadsystemen

algemene informatie

Services Beveiliging eigendommenToegangsbeheerElektrotechnische installatiesInstallatie techniekAansluittechniekTIC (Testen, inspecteren en certificeren) Adres Jules Verneweg 41
5015 BG Tilburg
Nederland
Telefoonnummer 013 – 543 33 75 E-mailadres info@vanhees.com Website Vanhees.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details