Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Van Berlo | Experts in funderingen en bedrijfsvloeren

Van Berlo ontwerpt en bouwt kwalitatieve en duurzame funderingen en bedrijfsvloeren voor veelzijdige toepassingen. Vertrouw voor de ontwikkeling van uw eigen betonnen onderbouwconstructie gerust op Van Berlo’s expertise; voor een gedetailleerd ontwerp, een betrouwbaar funderingsadvies en een bedrijfsvloer die aan uw specifieke wensen voldoet.

Van Berlo Engineering
Binnen Van Berlo is de divisie Van Berlo Engineering gespecialiseerd in advies voor en technisch ontwerp van funderingen en industriële betonvloeren. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines ontstaat al tijdens de conceptfase een goede afstemming en constructief overleg tussen alle betrokken partijen. Zo heeft uw betonnen onderbouwconstructie altijd een ontwerp en uitvoering met een toegevoegde waarde.

Van Berlo Funderingstechnieken
Van Berlo Funderingstechnieken legt zich volledig toe op het grondverbeteringsproces op basis van de Mini Vibropaal. Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring is het palenplan exact afgestemd op de vloerbelasting en de eigenschappen van de ondergrond. Deze optimalisatie, in combinatie met het vloerontwerp, levert u een kwalitatieve en kostenefficiënte bedrijfsvloer op.

Van Berlo Systeemfunderingen
Van Berlo Systeemfunderingen bouwt funderingen en heeft een oplossing ontwikkeld speciaal voor distributiecentra en magazijnen. De oplossing is een dockconstructie waarbij intern en extern transport naadloos op elkaar aansluiten. Binnen het bouwproces worden alle componenten prefab geleverd en aangebracht. Dit zorgt voor een kortere bouwtijd. Daarbij vindt de bouw geheel weersonafhankelijk plaats. De werkzaamheden verlopen zo altijd volgens planning en zonder belemmeringen. Een efficiënte aanpak, waardoor uw bedrijf snel over een passend en duurzaam pand beschikt.

Van Berlo Bedrijfsvloeren
Toonaangevende ondernemingen kiezen graag voor Van Berlo Bedrijfsvloeren, dankzij de ruime ervaring en specialisatie in monoliet afgewerkte betonvloeren. De duurzame kwaliteitsvloeren zijn geschikt voor uiteenlopend gebruik met maatoplossingen voor alle specifieke toepassingen. Ze voldoen aan de meest kritische eisen en altijd aan die van u, als de uiteindelijke gebruiker. Aandacht voor kleine details kunnen immers van grote betekenis zijn voor uw bedrijfsvoering. Van uw bedrijfsvloer mag u verwachten dat deze sterk, supervlak, slijtvast en onderhoudsarm is. En dát levert Van Berlo gegarandeerd.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Vloeren Adres Doornhoek 3715
5465 TA Veghel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)413 389090 E-mailadres [email protected] Website vanberlo.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details