Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

TGLS

TGLS regelt en betegelt. We verzorgen het wand- en vloertegelwerk en de ondervloeren en daarmee starten we vroeg in het project, zo zijn we vanaf de basis betrokken en dragen we zorg voor een optimaal resultaat. We leveren en plaatsen de tegels en dat alles in nauw overleg met de betrokken ketenpartners. Altijd volgens planning en binnen budget.

Als aannemer in tegelwerken zijn we een van de partijen in een keten van bouwbedrijven. En of het nu in de retail is, in de automotive, in de foodsector of in utiliteitsbouw, allemaal zijn we ons ervan bewust dat we naar een circulaire bouwsector toe moeten. De tegelvloer vormt hiervoor misschien wel de grootste uitdaging, maar bij TGLS hebben we de handschoen opgepakt en verkennen en ontwikkelen wij technologieën om tegelvloeren te leggen zonder lijm of voegmaterialen. Daardoor wordt hergebruik mogelijk.

Door de tegels en/of de materialen opnieuw te gebruiken, draagt de tegelvloer significant bij aan duurzaam bouwen. Zowel de eindklant als de ketenpartners kunnen hiermee aantoonbaar hun duurzaamheidsdoelstellingen realiseren. Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website of bel ons gerust.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres 1e Garnizoensdok 6
3439 JA NIEUWEGEIN
Nederland
Telefoonnummer 088-12 11 000 E-mailadres info@tgls.nl Website tgls.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details