Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

SSI SCHÄFER B.V.

SSI SCHÄFER | Magazijninrichting, intelligente IT oplossingen en
Customer Support & Service

SSI SCHÄFER Groep is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen op alle gebieden van de intralogistiek. Met innovatieve technologieën en software stelt de onderneming haar klanten in staat hun opslag-, orderverzamel- en transportprocessen efficiënter en duurzamer te maken. SSI SCHÄFER biedt kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook grote ondernemingen, rendabele materiaalverwerkingsoplossingen met branchespecifieke knowhow uit één hand. Van volledig geautomatiseerde magazijnen met op maat gemaakte service- en onderhoudspakketten, robotica en automatisch geleide voertuigen, tot handmatige en semi-automatische systemen zoals werkstations, stellingen en bakken, de onderneming biedt een complete oplossing. SSI SCHÄFER is ook een van de grootste leveranciers van software voor de interne materiaalstroom. Het uitgebreide softwareportfolio omvat alles van magazijnbeheer tot material flow management. Met de modernste realtime-analyses, intelligente gegevensverwerking en optimaliseringsalgoritmen biedt het alle mogelijkheden voor een geïntegreerd en duurzaam goederenbeheer.

SSI SCHÄFER heeft ongeveer 10.000 medewerkers in dienst op het internationale hoofdkantoor in Neunkirchen (Duitsland) én wereldwijd in meer dan 70 werkmaatschappijen en zeven productievestigingen op zes continenten.

De SSI SCHÄFER Groep vertrouwt al jaren op betrouwbare partners, waaronder de robotspecialisten van RO-BER en de SAP-specialisten van SWAN, evenals DS Automotion, een onderneming met expertise in robotica en AGV’s die sinds 1 maart 2023 een volwaardig lid is van de SSI SCHÄFER Groep.

Magazijninrichting, intelligente IT oplossingen en Customer Support & Service

Met meer dan 80 jaar ervaring in magazijninrichting bieden wij totaaloplossingen voor ieder project. Van magazijnstellingen, verrijdbare palletstellingen, legbordstellingen, allerlei soorten bakken en mezzanines tot complete AGV of LogiMat systemen. Of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een semi-geautomatiseerd magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten met een warehouse management systeem, als turn-key leverancier is SSI SCHÄFER uw partner voor elke intralogistieke oplossing.

Met onze WAMAS® software beheert en bestuurt u de interne logistieke processen in uw magazijn en optimaliseert de goederenbewegingen. Daarnaast staat onze supportafdeling 24/7 voor u klaar met een breed porfolio aan diensten om uw intralogistieke systeem te onderhouden, te inspecteren of te monitoren.

Afvaltechniek
SSI SCHÄFER ontwikkelt innovatieve systemen voor de afvoer en verwerking van afval. De productenrange van afvalcontainers bestaat uit allerlei formaten en zijn geschikt voor allerlei mogelijke toepassingen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Magazijninrichting Adres Linie 1
6678 PK Oosterhout (Gld.)
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 5115800 E-mailadres [email protected] Website www.ssi-schaefer.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details