Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

SSI SCHÄFER B.V.

SSI SCHÄFER IN NEDERLAND EN BELGIË

Magazijninrichting, intelligente IT oplossingen en Customer Support & Service
Met meer dan 80 jaar ervaring in magazijninrichting bieden wij totaaloplossingen voor ieder project. Van magazijnstellingen, verrijdbare palletstellingen, legbordstellingen, allerlei soorten bakken en mezzanines tot complete AGV of LogiMat systemen. Of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een semi-geautomatiseerd magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten met een warehouse management systeem, als turn-key leverancier is SSI SCHÄFER uw partner voor elke intralogistieke oplossing.

Met onze WAMAS® software beheert en bestuurt u de interne logistieke processen in uw magazijn en optimaliseert de goederenbewegingen. Daarnaast staat onze supportafdeling 24/7 voor u klaar met een breed porfolio aan diensten om uw intralogistieke systeem te onderhouden, te inspecteren of te monitoren.

Afvaltechniek
SSI SCHÄFER ontwikkelt innovatieve systemen voor de afvoer en verwerking van afval. De productenrange van afvalcontainers bestaat uit allerlei formaten en zijn geschikt voor allerlei mogelijke toepassingen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Leemansweg 1
6827 BX Arnhem
Nederland
Telefoonnummer +31 26 363 57 50 E-mailadres info.nl@ssi-schaefer.com Website www.ssi-schaefer.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details